От х:

Днес в x:

Сандов: Подходът на „Продължаваме Промяната” при преговорите е много различен

Срещите между експертните групи на „Продължаваме Промяната”, „Демократична България”, БСП и „Има такъв народ” вероятно ще започнат още следващата седмица. Това обяви Борислав Сандов от ДБ в ефира на „Здравей, България”.

„Уточнихме се, че трябва да видим кои са групите и темите. Иначе, ако тръгнем по всяка тема, може да стане твърде много. Идеята е да се покриват всички, но да бъдат групирани в определени работни групи, които да не са чак толкова много на брой”, уточни той. 

По думите му подходът при преговорите е „много различен”, както и отношението. „Има реална диалогичност, няма високомерие. Няма: „Елате при мен, аз тук нещо да ви кажа”. Напротив, те ходят при останалите - те са добронамерени, не поставят червени линии и се опитват от наша страна да няма такива”, коментира още Сандов.

Той обясни още, че намерението и целта е да има изключително подробно споразумение, което да бъде подготвено публично, за да се избегне съмнението за задкулисие. „Ако останалите политически партии, с които ПП води разговори, са съгласни на такъв процес, предполагам, че те или ние заедно ще призовем да ни се даде време, в което да успеем да съставим подробно коалиционно споразумение. Това е важно, защото е гаранция за стабилност в следващите месеци”, уточни представителят на ДБ. 

Източник: nova

Видеа по темата

Коментари в сайта (3)

  • 1
    За
    Запозната
    6 -4
    12:03, 17 ное 2021
    От 67 депутати на „Продължаваме Промяната“ :
    > 22-ма са обвързани с ABLE (Асоциацията на българските лидери и предприемачи), финансирана от фондация „Америка за България“.
    > 13 идват от „Хардардските курсове“, финансирани от фондация „Америка за България“.
    > 8 са свързани с АУБ (Американския университет България), финансиран от фондация „Америка за България“.
    > 24 лица са бизнесмени или служители на НПО-та, формално обвързани с предните лица.
    Честито на Нейно превъзходителство генерал-губернатора на протекторат България – Херо Мустафа. Отлично свършена работа.
  • 2
    Вл
    Владимиров
    5 -3
    12:44, 17 ное 2021
    Сега вече и слепците трябва да видят,че БГ е под външно управление.
    Някой да се е съмнявал в това,че Петков и Василев са създали поредната американска компрадорска пасмина?! Това не е новина.Въпросната фондация е дирижирана директно от ЦРУ и държавния департамент на САЩ.Забравихте да преброите зависимостта на ПП от престъпника-доносник на ЦРУ Сорос.
  • 3
    45
    456
    4 -4
    13:41, 17 ное 2021
    Я стига глупости, пак почвате с конспирациите.
Последни новини