От х:

Днес в x:

Липсват решенията в полза на бизнеса и на хората

Изображение 1 от 4

    "Липсват решенията в полза на бизнеса и на хората." Това каза кандидатът за народен представител от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Хасково Стефан Димитров пред кандидата за президент Анастас Герджиков

    "За съжаление, не взимат решения в полза на бизнеса, в полза на хората. Никой не подготвя планове какво ще правим по време на икономическата криза. Всички говорят само за политика, а бизнесът е оставен настрани. Относно зелената сделка, все още не е ясно какво предстои. Инвестициите в този сектор са спрени. Защо са спрени? Защото липсва нормативната база. Вместо да надграждаме в Плана за възстановяване и развитие, ние се връщаме назад. Науката ни е на много високо ниво, но тя „отива“ в чужбина. Видя се, че и служебното правителство няма доверие на българската наука, защото не я познава. Сигурен съм, че във Ваше лице ще видим наистина правилните стъпки и развитието на България!". Така кандидатът за народен представител от листата на коалиция ГЕРБ – СДС за област Хасково Стефан Димитров обобщи пред кандидат-президентската двойка Анастас Герджиков и Невяна Митева проблемите, пред които е изправена страната ни и мерките, които трябва да бъдат предприети за стабилизиране на икономиката и подобряване живота на хората. Герджиков и Митева пристигнаха в Хасково в очакване на дебат с президента Румен Радев, който така и не дойде.

    Пред кандидат-президентската двойка Стефан Димитров обобщи още от пропуските в управлението на държавата през последните месеци:

    "Държавата не обясни на бизнеса как може да се възползва от международните пазари, а това беше златен момент за българския бизнес да успее да влезе на европейските пазари, където ще предлага услуги на добри цени, така че те да могат да бъдат върнати като доходи на хората".

    Малко по-късно Герджиков и Митева се срещнаха с журналисти и граждани, където бяха повдигнати важни проблеми, които тревожат не само жителите на област Хасково, но и всички българи, като цените и нарастващата инфлация, и разпространението на вируса КОВИД-19.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини