От х:

Днес в x:

Кандидат-депутатът от„БСП за България“ Владимир Вълков: Работя за чиста природа и по-добър живот за всички ни

    Тук съм, продължавам с всички сили предизборната надпревара. Това заяви днес кандидатът за народен представител в 29 МИР-Хасково от Политически клуб „Екогласност“ в Коалиция „БСП за България“ Владимир Вълков. Той е с преференциален номер 106 в листата.

    В предизборните материали на Коалицията имало техническа грешка-в плаката и във вестника, издаден в хода на кампанията. Неговата преференция е отпечатана под името на Михаил Димитров, който в листата е седми. Затова днес Владимир Вълков побърза да успокои своите избиратели, че не е отпаднал от надпреварата и всичко е наред с регистрацията му в РИК. Той не търси реваншизъм спрямо коалиционните партньори, нито подозира саботаж от тяхна страна, но даде пресконференция, за да изясни ситуацията, понеже симпатизантите и поддръжниците на „Екогласност“ му звънели притеснени от липсата му на предизборния плакат.

    Вълков е член на „Екогласност“ от една година. За предстоящите избори за Народно събрание на 14 ноември той участва за първи път като кандидат -депутат.

    По-чиста природа, по-добър въздух и по-добър живот за всички ни, са неговите приоритети в предизборната кампания. Според него правилният подход в кампанията за спечелване на доверието на хората са всекидневните срещи и разговори с тях лице в лице.

    „Аз водя разговори с хората всеки ден и това е правилната посока“, казва Владимир Вълков.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини