От х:

Днес в x:

5 починали с коронавирус и 118 заразени в Хасковско

118 са новите случаи, диагностицирани с COVID-19 през изминалото денонощие, съобщиха от Областния кризисен щаб. Заболелите са на възраст от 1 до 86 г., като половината от тях са във възрастовия диапазон от 20 до 60 г. Новодиагностицирани няма в общините Ивайловград, Маджарово и Стамболово. В болнични заведения се лекуват 257 души.

Починали са 5 жители на областта на възраст от 71 до 92 години, от общините Димитровград, Хасково, Харманли и Любимец.

От началото на пандемията в област Хасково от COVID-19 са заболели 15 278 души, излекуваните са 11 207, а починалите - 958.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (25)

  • 1
    Из
    Извинявам се предварително
    28 -25
    08:12, 11 ное 2021
    Починали от 71 до 92. Измамата коринавирус продължава.
    • Ва
      Ваксинирайте се
      27 -14
      08:13, 11 ное 2021
      Ще живеете до 192 години.
    • Ай
      Ай
      27 -22
      08:15, 11 ное 2021
      ДНЕС Е ВЧЕРАШНОТО УТРЕ

      Да се съгласиш да ти тестват детето днес е като да се съгласиш да си събуеш гащите и да се обърнеш гърбом към доказан насилник.
      Да очакваш, че утре няма да ти натресат задължително тестване, а вдругиден - задължителна ваксинация, е като да се надяваш, че насилникът няма да слуша перверзния си нагон, а твоите вопли.

      PCR-ът се доказа като сигурно средство за лишаване на българите от достъп до здравеопазване.
      Тестовете на децата са средството за лишаването им и от достъп до образование.

      В името на какво? В името на кого?

      Доктор Румен Стойчев Добрич
    • Ай
      Ай пак
      26 -12
      08:18, 11 ное 2021
      Явор Ганчев
      На вниманието на про-ваксинационно настроените. Ваксинирайте се и се предпазвайте. Имате право да търсите аргументи, за да убедите себе си и другите за правилния си избор. Един аргумент обаче е невалиден - този за "обществения интерес". Интересите са само лични и задължението ви е да не вредите на чуждите интереси. Ако смятате, че ваксината Ви предпазва, ваксинирайте се. Ако наистина е така, неваксинираните не повишават вашата, а своята заболеваемост (нещо, което все чакаме да се случи, ама нещо не се случва). Но ако ваксинираните вземат да боледуват от това, срещу което са ваксинирани и обвиняват за това неваксинираните, които са здрави, значи на някого нещо му хлопа дъската.
    • Ва
      Ванко
      22 -8
      08:28, 11 ное 2021
      Svetlozar Ivanov

      0.01321 %
      Знаете ли какво означава това число? Получава се, когато сметнете процент положителни проби от тестове (положителни проби, а не болни деца!) на 10.11.2021 г. , т.е. 5 положителни ТЕСТА от тествани 37 832 УЧЕНИЦИ. Не е ясно - отново! - тестовете дали са 37 832 или някои дечица са тествани по повече от един път.
      Ся, аз като върло луд конспиратор и смахнат антиковидянин и математик по рождение, образование и професия не мога да се съглася с такъв резултат! Не, не и не!
      Трябваше да са поне 3 783 положителните (10 %)!
      Ама не са!
      За да съхраня здравия си разум, намислих следните конспиративни теории:
      1. Тестовете са менте, след като дават по къде 99 % отрицателни резултати
      2. Децата са менте
      3. Тестовете изобщо не са тестове
      4. Децата изобщо не са деца
      5. Не са правени тестове, всичко е CGI (компютърно генерирани изображения)
      6. Министър Денков лъже като разпран, за да не яде бой
      7. Децата и тестващите са се наговорили и не са плюли, ами са пробутвали дестилирана вода
      8. Всички медии са хакнати от антиваксърите
      9. Всички медии са хакнати от извънземните
      10. НИЕ СМЕ ХАКНАТИ, че позволяваме такава гавра да ни го нахакват, ЧЕ И БЕЗ ВАЗЕЛИН
    • 76
      76576
      19 -26
      08:39, 11 ное 2021
      Ей, сън не спите туй "антиваксерите"...И срам няма... Виж коментара
    • 76
      7643222
      22 -7
      08:52, 11 ное 2021
      Няма бе спим ручем ракия даже снощи и ибахме за разлика от теб.Ползва ли си някъде сертификата или стои в рамка до памперса и маската
  • 2
    Те
    Тема номер едно
    18 -1
    08:23, 11 ное 2021
    Пак ли първо заглавие
    • Ах
      аха
      15 -4
      08:53, 11 ное 2021
      Отново мисирка дофтор и матиматик-статистик да си на тия години
  • 3
    Пр
    Проф. Андрей Чорбанов
    13 -5
    08:59, 11 ное 2021
    Припомням тази позиция на проф. Чорбанов, защото както виждате – зеленосертификатния фашизъм, въведен от радевото правителство, е на път да доизтрещи цялото население, което с уверени стъпки върви към психопатията.



    Идващият нов вариант /Дeлтa/ не е по-различен като виpyc от оригиналния първичен вариант. Той заразява по-лесно, но не протича по-тежко от предходните.

    Той НЕ заразява избирателно млади хора, просто повечето възрастни хора вече се срещнаха с другите варианти, а младите хора контактуват много по-интензивно и не реагираха на ниската заразяемост на по-предните варианти.

    Е, какъв е изборът пред вас за бъдещите месеци? Вариантите са няколко и ще ги опиша.

    Прекарали сте заболяването:

    1.1. Вече не се страхувате. Знаете, както и аз, че 95-98% от прекаралите заболяването никога няма да се заразят пак. Последните изследвания, публикувани в най-реномираните научни списания доказват, че имунитетът вероятно ще продължи през целия ви живот, нещо, което повтарям над година. Живеете си нормално и сте готови да излезете на улицата и да протестирате срещу всеки, който се опитва да ограничи човешките ви права и да ви вменява страх и ужас.

    Тези 3-5% от вас, които не сте изградили имунен отговор, въпреки прекарването на заболяването сте уязвими, защото това е особеност на човешката генетика – всеки от нас не реагира адекватно на някой патоген. Само че, ако не сте реагирали на виpyca, няма да реагирате и на вaкcинaтa срещу него.

    1.2. Прекарали сте заболяването, но се страхувате. Моля, не ме питайте какво да правите. Изолирайте се от това лошо и безотговорно общество, което най-безцеремонно продължава да живее и се опитва да го прави нормално. Намерете село, махала, къща или пък си сложете дебела врата на апартамента – ваше право е. Ако искате се вaкcиниpaйтe, нищо, че вече имате изграден имунитет – Бойко Борисов лично донесе 4 вида вaкcини – имате избор. Разбира се, ще подпишете документ, с който освобождавате производителя от отговорност, но пък ви остава възможност да съдите целия останал производствен спектър за некачествена работа, е, не и за вaкcинитe. Ако искате носете шлемове, маски, очила и ръкавици – ваше право е, но не ме карайте и аз да го правя. Искате да сте любезен със здравните власти, с ЕС и САЩ – добре. За Бога – не ме карайте и аз да го правя!

    Не сте прекарали заболяването:

    2.1. Вие не се страхувате. Вярвате на хора, като на някой си А. Чорбанов и знаете, че 70% от населението всъщност няма да се зарази, просто защото има висок базов имунитет срещу редица традиционни кopoнaвиpycи, припокриващ и идващите щамове. Дори и в огнищата на пандемията процентът от „участващите“ не е над 30. Вие сте информиран и сте готов да поемете риска дори да бъдете сред тези 30%, които са податливи. Предпочитате да живеете нормално, да запазите човешки облик и да не се поддавате на параноята. Не слушате заклинатели, моделисти, математици, вещатели на Ада, рекламни лица на траурни агенции. Вярвате, че бидейки почтен гражданин и плащайки си своите здравни осигуровки и всички други данъци, държавата ще се погрижи за вашето здраве и в случай, че се разболеете ще получите адекватна грижа от хора, които са избрали тази възвишена професия да лекуват други хора. Те няма да ви правят услуга и да ви наричат безотговорен, защото вие ще ги запитате по-отговорни ли са мотористите, ММА блъскащите се, спортисти, алпинисти, скиори, пушачи, алкохолици, друсащи се и прочее екстремисти от гледна точка на безопасния начин на живот. Изобщо вие сте човек като мен.

    2.2. Не сте прекарали заболяването, но се страхувате много. Хора, направете всичко възможно, което зависи от Вас, за да се предпазвате по начин, както смятате за добре. Слушайте тези, които харесвате и на които вярвате. Зная, че това не съм аз, но пък вие сте свободни хора и имате право на избор. Не се чувствайте длъжни да идвате в моя профил и да ме ругаете, както аз никога не посетих някой от опонентите ми и да му кажа какво точно мисля за изказванията му, вижданията и лично за персоната му. Ако искате се вaкcиниpaйтe с 13 дози от 4-те вaкcини, стойте скрити, къпете се в дезинфектанти, носете екипировка на НАСА. Ваше право е и никой не може да ви критикува. Но за Бога – не ме карайте и аз да го правя. Понесете си тежестта от параноята самостоятелно и не ме карайте да ви помагам в това.

    Ще завърша с едно ТВ-изказване на уважавания от мен проф. Даниел Вълчев: „В този живот може да се случи така, че да умра от много неща, но със сигурност няма да умра от страх“.

    Проф. Андрей Чорбанов, директор на департамент „Имунология“ в Института по микробиология на БАН

     
  • 4
    Д-
    Д-р Георги Тодоров
    15 -5
    09:06, 11 ное 2021
    След като измислиха нова медицина, въвеждайки термина безсимптомно болни, нова математика, която твърди че в град с 5000 души може да имаме 1000 на 100000 болни!!! Не беше далеч и момента, в който  да измислят и нова лабораторна мерна единица за антитела срещу САРС– КОВ 2.
    Антителата са имуноглобулини от вида Г и се мерят в Г/литър или милиграма/милилитър, сегашната предлагана мерна единица БАУ/мл е измишльотина в медицинската наука и метрологията, означава свързани ненаситени антитела /мл и е въведена от гоелмите фарма производители – Рош, Абот, Диасорин и тн.
    Вече имаме и нова метрология! Психопатите са винаги изобретателни при постигането на целите си!
    Лабораторен лекар съм все пак, следва да разбирам от мерни единици поне!
    Евала на МЗ за приноса им в метрологията и имунологията.
    • Хи
      Химик
      5 -9
      09:24, 11 ное 2021
      Да ти имам дипломата.Никаква нова метрология... Виж коментара
  • 5
    Ми
    минал през Ковид-19
    10 -1
    09:20, 11 ное 2021
    Вместо да си чешете езиците , за или против ваксините, по добре помислете - за кого ще гласувате в неделя. Това е много по важно от разни дрънканици във форума. Хубавичко помислете за да няма после --" майка им да е..б..а пак ни излъгаха". Щото 80% дебили вече са готови да отидат и да си подложат / за кой ли път/ задникът без вазелин. Както се казваше в едно македонско клипче за техните избори - " после е.б.а.н.е нема каене."
    • Ре
      Решил
      4 -12
      09:30, 11 ное 2021
      Радев президент , за да ги тормози и да про... Виж коментара
    • 45
      4545
      3 -4
      09:47, 11 ное 2021
      Ха ха, българинът и гласуване! Неделя е ден за лежане! Хубаво че махалата гласува, че да го отсрамят!
    • До
      До решил
      7 -7
      10:44, 11 ное 2021
      По вероятно е вас да тормози, докато съвсем зеленясате и кукясате. Нормалните гласуват за "Възраждане"!
  • 6
    Те
    Тео
    4 -1
    10:38, 11 ное 2021
    Да гласувам ли?Да гласуват тези на които дават всякакъв вид помощи или вземат заплата от държавна служба.Аз за какво да гласувам.
    • Гл
      Гласоподавател
      2 -1
      10:46, 11 ное 2021
      Някаква идея за кого да гласувам че още никой не е почерпил
  • 7
    Ян
    Янков
    13 -2
    10:45, 11 ное 2021
    Въпрос към Хасково.Нет - А колко деца са се родили вчера?
    А на колко чакащи донор са помогнали медиците?
    Имате ли статистика, колко изявени български ученици, са взели приз от някаква олимпиада?
    Гладният редактор: Време е да смените редакционната си политика!
    За ваше добро е!
  • 8
    Ха
    Ха ха хааааа
    6 -6
    10:47, 11 ное 2021
    Възраждане. То на Копейкин и на челото му пише , че е луд за връзване.
    • Ха
      Хахаха да
      2 -7
      10:54, 11 ное 2021
      Аха да си отдъхнем от Болен Сидеров и дойде Копейк... Виж коментара
    • Ha
      Hah
      5 -3
      11:08, 11 ное 2021
      Глупаци тогава гласувайте за тези с гей парадите,инстанбулската конвекция,медицинския фашизъм и приемащите еврото …
    • Пр
      При тебе
      0 -3
      11:11, 11 ное 2021
      Виж надписа в огледалото, "Тука няма никой", познавачо на чела!
  • 9
    11
    11111
    3 0
    17:59, 11 ное 2021
    При близо 38 000 теста на учениците тези дни, са открити 5 заразени, вероятно безсимптомни

    Разби се мита, че децата заразяват. И като си помисли човек колко щети тази психологическа изолация нанесе, колко прегръдки са спестени, колко радости и обич несподелени, особено за да се пазят дядовци и баби, учители, децата едно от друго, нямам думи.
    Илиан Василев
    За Антителата защо изчезнаха коментарите???Хората да не научат истината???
    • Ро
      Росен РОСАЛА
      2 0
      18:32, 14 ное 2021
      Трябва да се ваксинираш веднага недей да умничиш 😎
Последни новини