От х:

Днес в x:

Провал ли ще се окаже "Вечните"

Marvel Studios така си послаха през последните 10 и повече години, че просто няма как всеки следващ продуциран от студиото филм да не се очаква с голямо нетърпение.

Такъв е случаят и с "Вечните". И дори може би още повече, защото трябва да ни представи цял куп нови за киновселената на Marvel супергерои, около които ще се градят следващите фази.

До премиерата на филма, която е на 5 ноември, остават още няколко дни, но една немалка част от критиците са успели да го изгледат на специални прожекции. И след това, разбира се, споделят мненията и впечатленията си, без да пускат излишни спойлери.

И за изненадата на всички към момента отзивите на разбирачите не са никак добри. В Rotten Tomatoes са дадени 143 ревюта на "Вечните" и след тях процентът на одобрение е едва 58, което по-стандартите на сайта го прави "развален".

Според Variety, с тези ниски проценти към момента филмът измества досегашния лидер в тази негативна класация на най-ниско оценени филми на Marvel - "Тор: Светът на мрака", който има 66% одобрение от критиката.

От изданието обаче посочват, че тези ниски проценти може и да се покачат, защото все още има издания и сайтове, които не са оставили своята оценка. Но по същата логика дъното може да продължи да се дълбае.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини