От х:

Днес в x:

Нерегистрирано "Ауди" бе засечено посред нощ в Кърджали

Нерегистриран автомобил е бил установен в Кърджали. При проверка около 1,30 часа тази нощ в областния град на лек автомобил „Ауди“, управляван от 45-годишен, станало ясно, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Работата по случая продължава с оглед чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс от сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали.

Сигнал за потрошена входна врата на жилище в село Пелин е бил подаден вчера в полицейското управление в Крумовград. В хода на започналата проверка и издирвателни действия  бил установен извършителят на деянието – 14-годишен. Инспектор от Детска педагогическа стая и група „Охранителна полиция“ продължават изясняването на случая.

 За повреда и унищожаване на чуждо имущество е започната проверка в РУ-Ардино с постановление на Районната прокуратура. Жител на село Бял извор подал жалба, че в заведение са били повредени орнаменти и облицовки на камина. Полицейският участък в Бял извор работи по случая с оглед на чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини