От х:

Днес в x:

Мъж е с изгаряния при пожар в апартамент, пламна гора в Ивайловградско

56-годишен мъж е с 30% изгаряния по ръцете и единия крак при пожар в апартамент в жк. „Простор“ в Свиленград, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. Сигнал за инцидента е подаден в противопожарната служба в 20:10 часа вчера. Огънят е лумнал от газова бутилка.

На място е бил изпратен екип пожарникари за потушаване на пламъците. Пострадалият мъж е бил откаран в болницата в Свиленград. Нанесени са щети по апартамента: опушени са 50 кв. м. стени, има увреждания по покъщнината.

Малко по-рано вчера, в 19:19 в противопожарната служба е получено и съобщение за горски пожар в смесена гора между ивайловградските села Свирачи и Мандрица. Пожарът е обхванал около 50 дка смесена гора в труднодостъпен район, до който се стига само след ходене пеш около 10 км. В гасителните действия се включиха 5 противопожарни автомобила с 35 служители и 14 служители на Държавното горско стопанство. Всички съсредоточени сили и средства останаха на мястото на пожара през тъмната част от денонощието. Към 6 часа днес пожарът не е локализиран и пожарогасенето продължава.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини