От х:

Днес в x:

Жена пострада при пожар в къща, горя апартамент

80-годишна жена пострада при пожар в къща в Тополовград, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. Сигнал за инцидента е бил подаден в 8:38 часа вчера. На място е бил изпратен един противопожарен автомобил за потушаване на пламъците.

Пожар избухна и в апартамент на булевард „Раковски“ в Димитровград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Сигнал за инцидента е подаден в 21:30 часа снощи. Изпратените на място екипи загасили пламъците в жилището, обитавано от 49-годишен жител на село Сталево.

По първоначални данни, пожарът е причинен от късо съединение в електрическата инсталация. Няма засегнати странични апартаменти. Днес в светлата част на деня ще бъде извършен повторен оглед.

Локализиран е пожара, изпепелил гора в Тополовградско. Пламъците бяха обхванали иглолистна и широколистна гора в района между селата Устрем и Радовец. Те са възникнали вследствие от движение по републиканската пътна мрежа на неизправна земеделска техника, която в хода на разследването е установена. По първоначални данни са изгорели 800 дка гора. Работата по случая продължава.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини