От х:

Днес в x:

Michael Jackson KARAOKE NIGHT този петък в COSMOPOLITAN

Mihael  Jackson karaoke night готвят на връх рождения ден на поп идола от COSMOPOLITAN MUSIC CLUB.  Клипове-истории, каквито са „Thriller“, „Bad“, „Remember the Time“, „You Rock My World“ ,„Ghosts“ ще се въртят на 28 август заедно с паметните концертни участия на MJ.

Подготовката на плейбеците е дело на нашумелия из култовите клубове в страната гост DJ SALVO, ще му партнира местният познавач на таланти  DJ JOTTO. Дъжд от награди за всички участници и специална награда от ваучер на стойност 100 лева за победителя са подготвили от управата на нощния клуб. „Liberian girl“, „Leave me alone“, „I just can’t stop loving you“, „Man in the mirror“, „Smooth criminal“, „The way you make me feel“, „Speed demon“, „Dirty Diana“ и „Another part of me” са малка част от хитовете, които ще предизвикат импровизаторите.

В надпреварата за скрити таланти не са предвидени никакви ограничения, а победителят ще бъде определен с вота на публиката.  Знаковите аксесоари – бяла ръкавица, бели чорапи и черни обувки,черна филцова шапка, тиранти  и др. не са задължителен атрибут, но също ще бъдат поощрявани с награди, издадоха организаторите.

„Очертава се емоционална и нестандартна вечер. Искаме да почетем краля на попа в навечерието на рождения му ден по подобаващ начин – с музиката му, вдъхновяваща феновете от 80-те години до днес”, издадоха в аванс от COSMOPOLITAN.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини