От х:

Днес в x:

Автомагистрали вече с ново ръководство

Търговският регистър вписа новото временно ръководство на „Автомагистрали“ ЕАД.

Очаква се днес новото ръководство да поеме управлението на търговското дружество, съобщиха от МРРБ. 

Новите шефове са Валентин Вълков, изпълнителен директор, Десислава Христова и Иван Станчев, членове на съвета на директорите.

Вчера изтече тридневният срок за обжалване на новата, трета поред заповед на министър Виолета Комитова за смяна на предишното ръководство. 

По-рано днес министър Виолета Комитова информира, че днес започва проверка на офисите на „Автомагистрали“ ЕАД, след като вчера в медии са се появили снимки на „стая за първа помощ“ на етажа на ръководството, която обаче е богата обзаведена със спалня, душкабини и други удобства. 

Източник: offnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ве
    Венци
    1 -1
    13:30, 2 юли 2021
    Тъпа българска държава: тя не е на българския народ, законите не са според мисленето на българския народ. Тези боклуци вкараха Капитан Петко войвода в затвора и накрая българска полиция го уби с пушки когато беше на покрива на къщата си. Това не е споменато в Уикипедия. Парцалев го уби конна полиция преди 1989 г. Това трябва да се знае ! Аз, като работодател на тези индивиди не съм доволен от законите които прилагат. До 2001 г. бяхме колония на САЩ, и по нищо не личеше че ще ставаме част от ЕС. Симеончо Кобурготски обърна България към Брюксел. След като ще поддържаме икономически отношения с Китай, защо да не вземем смъртното наказание от тях. Каква полза имаме от евро-членството? Аз не виждам никаква полза от това членство. Това е един съюз на 27 страни с несъвместими интереси. Аз мразя либерализма и ненавиждам хора които вярват в тази идея. Комунистите са заблудени сектанти, а нео-либералите са мръсна сган. Тази българска държава не управлява от мое име, аз не съм гласувал за нито едно правителство след 2003 г. Прости хора избират негодни хора за власт. Аз съм част от интелигентното малцинство. Когато не съм гласувал за тези които ги избират, значи тази държава не е моята. Тези дето са ги избрали да му мислят, останалите - гласували за други хора - да не ни слагат в общ кюп. От горе на всичко: тези за които не съм гласувал,
  • 2
    Ве
    Венци
    1 -1
    13:45, 2 юли 2021
    ... аз ги мразя, а не само че съм против тях. Това е важно да се отбележи, за тези които са ги избрали.
  • 3
    Ве
    Венци
    1 -1
    13:52, 2 юли 2021
    Не обичам сегашна България и българите като начин на мислене. Какво толкова лошо казах? Душата ми емигрира в други страни и в други исторически епохи. Мисля, че моето мислене е по-правилно от това на останалите... не знам колко човека мислят като мене... не съм ги питал, не съм ги броил. Но това което се говори по "големите тв" извън политическите теми, никак не ми харесва. Моето време беше когато бях ученик. Сега не е. И не мисля че някой човек извън Хасковска област е мой човек. Аз чувствам само родния си край и Пиринския като близки - другите части на тази страна ми са чужди. Намирам близост в чужденци, но не и у българи извън Хасковско и Пиринско. Душата ми говори че съм несъвместим с повечето от България. И мразя чиновници и директори.
  • 4
    Па
    Паржу
    0 0
    02:25, 3 юли 2021
    И ни.й мразим.е Вечната Амбър от болницата, ама го държат
Последни новини