От х:

Днес в x:

ЕС подготвя допълнителни санкции срещу Русия

Европейският съвет възложи на Европейската комисия да проучи допълнителни възможности за нови икономически санкции срещу Русия. Това се посочва в заключенията, приети тази нощ от държавните и правителствените ръководители на страните от ЕС в Брюксел.

ЕС отбелязва нуждата от твърд съгласуван отговор на всяко следващо злоумишлено и незаконно действие от руска страна. Европейският съвет поставя задачата да се проучат възможности за налагането на допълнителни ограничения срещу Русия, включително в областта на икономиката.

Отбелязва се, че ЕС остава открит за сътрудничество с Москва по въпроси от взаимен интерес като обстановката в Либия и Сирия, ядреното споразумение с Иран. Европейският съвет изразява очакване Русия да покаже политическа воля и да спре действията срещу ЕС, европейските държави и други страни.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    3,
    3,14
    8 -2
    11:15, 25 юни 2021
    Срещу кого са тези санкции,бе мръсни европейски мекерета,срещу Путин или срещу обикновенните руски хора!Помагате на черните от Африка,а лишавате истинските хора от насъщния!Зомбирахте и вожда на герберастите ,което е много жалко,мръсни и гадни европейски подлоги на американските завоеватели и колонизатори!
  • 2
    Руския шпионин Румен Радев трябва да е от първите санкционирани!
  • 3
    Ив
    иван
    1 0
    13:33, 26 юни 2021
    Ако мушкането на пишка в задник е ценност. Добре дошли в ада наречен ЕС.
Последни новини