От х:

Днес в x:

12 °C

Стартира приемът на заявления за детските градини в Хасково

Започна приемът на заявления за място в  детските градини в община Хасково, съобщиха от местната администрация.

Родителите подават желанието си за прием на децата им в забавачките за учебната 2021/2022 година по електронен път или на място до 31-ви май. Заявление онлайн се изпраща на електронната поща на избраната детска градина. При подаване на място  е задължително спазването на всички противоепидемични мерки за дистанция и дезинфекция.

Информация за свободните места в детските градини в община Хасково родителите могат да намерят на сайта на община Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Дг
  ДГ
  5 -4
  22:31, 9 апр 2021
  Супер... Ама г-жа Христозова кога ще си ходи, че е директор на ДГ по изкуствата и няма магистърска степен отделно те се явявала на конкурс...
  • 44
   442
   2 -2
   06:22, 10 апр 2021
   Вярвайте си....
 • 2
  Ко
  Коко шанел
  3 -3
  22:32, 9 апр 2021
  Ох в тази държава всичко е такова за съжаление
 • 3
  Jh
  Jhhti
  4 -5
  22:33, 9 апр 2021
  Тя има само бакалавър
  • 24
   244
   4 -1
   06:39, 10 апр 2021
   Пак се изказахте неподготвени.
 • 4
  Дечицата пищят като да ги колят ......
  ......
  Мързеливите им майки се хилят че са се отървали и могат да отидат на кафе с тъпи като тях муцки
  ..............
 • 5
  Зд
  ЗД
  6 -2
  16:13, 10 апр 2021
  майки знаете ли нещо за смъртен случай на дете от гърч в детска градина 18 /ясла/ Ако е истина крайно време е Община Хасково да обяви конкурси за нови директори на всички детски градини !!!!!
 • 6
  За
  Запознат
  8 0
  05:26, 11 апр 2021
  Да си Директор ,не е престиж,както другите си мислят.То е свързано с куп бумащина,хиляди отговорности и още толкова безсънни нощи и главоболия свързани с 99 вида проблеми на градината.Директор не се изгражда от днес за утре ,за да навлезеш в работата ти трябват години ,нито заплатата е толкова висока,че да компенсира всичките проблеми,които ти причиняват само болести.Хората,които вършат тази работа пренебрегват деца и семейства,но отстрани другите виждат само наименованието Директор и плюят ли плюят, без да са наясно какъв товар носи на плещите си този .човек.Всеки който има желание да пробва и да види какво е да отговаряш за действията и бездействията на помощен персонал,педагогически персонал,др.персонал,родители ,деца,ремонти,аварии,документи и още знайни и незнайни проблеми.И тогава коментиращите негативно си помислете като легнете да спите дали един директор успява да си отпочине или посред нощите разрешава проблеми,които друг му ги и е причини?
 • 7
  До
  До запознат
  1 -3
  22:30, 11 апр 2021
  Като гледам какво сте написали , чак си мисля, че едва ли не директорите са за оплакване ! Ами като не е лесна работа защо един не сме чули да се е отказал? Важно е да отговорите, ако сте искрен/а!

Хороскоп за 13.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Задълженията ви на работното място се повишават и за нечие съжаление това не събужда ентусиазма ви. Защитете интересите си, като поискате повишение на възнаграждението. Имате шанс да го получите, предвид промените. Ще покажете щедростта си към друг, с което ще го изненадате приятно, но нали това целите.
13 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Тактично ще се намесите там, където считате, че е наложително, разчиствайки пътя за развитие на идеите ви. По този начин ще покажете на когото трябва, че не търпите възражения, но деликатно, без да влизате в открит спор или конфликт. Бъдете сговорчиви и ще ви бъде по-лесно.
13 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Уверени във възможностите си излизате от пасивността, която ви беше обгърнала и поемете нещата в свои ръце. Ще покажете гъвкавост в непредвидена ситуация. Не отклонявайте покана за среща, ще ви бъде интересно и приятно. Общувайте, развличайте се, станете отново себе си.
13 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
С разбиране ще подходите към проблемите на хората около вас и ще ги подкрепите в старанията им. В много отношения се чувствате водещи и заслугата си е изцяло ваша. Стремежът ви към овладяване на повече знания ще ви обогати, като на първо място ще подобри позициите ви на работното място, а по-късно и в обществото.
13 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес се опитайте да удържате емоциите си, особено на работното място. В противен случай рискувате да си навлечете гнева на високопоставен човек. Не натоварвайте вашите близки с проблемите си. Те самите сигурно също имат свои вълнения. Имате нужда от спокойствие и уединение към края на деня.
13 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Изпълнението на служебни или семейни ангажименти може да създаде напрежение в отношенията ви с околните, но проявете търпение. Интересно запознанство или предложение ще ви накара да промените част от плановете си. Не след дълго със задоволство ще установите, че точно този човек сте търсили.
13 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Въпреки натовареността ви с проблеми ще бъдете на висота и уверено ще ги отхвърляте. Може да лансирате идеите си по отношение развитието на бизнеса и те ще се възприемат положително. Бъдете оптимисти, случващото се идва да покаже качествата ви. Любовта ви дава допълнителни сили, действайте.
13 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нямате сериозни основания да се съмнявате в лоялността на делови партньори, за това не си създавайте сами проблеми. Може би прекалено много се доверявате на непроверени сведения. Делата ви днес вървят много добре и ако не допуснете фатални грешки, днешният ден може да се окаже един от най-успешните ви напоследък.
13 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Стои пред вас въпрос, който не търпи отлагане. Ситуацията ще ви предложи избор и колкото по-бързо реагирате, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си и това ви помага да наложите вижданията си по предстоящи промени. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
13 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Доброто ви настроение е гаранция за добре свършена работа, както и за подобряване на общия климат. До толкова влияете на околните, че би трябвало да си давате по-често сметка за това. Ще създавате повече и полезни контакти, които бихте могли да използвате за каузата си. Запомнящи се изяви за хората, чиято работа е свързана със социални ангажименти.
13 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повярвайте в перспективата на начинанията си и не давайте ухо на съмненията. Страхът не е добър съветник, ще ви връща назад. С част от задачите ще приключите успешно още днес. Това ще ви стимулира и направи оптимисти за бъдещето ви. Любовни вълнения ще ви настроят романтично и ще търсите близостта на любимия си човек.
13 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявявате силно чувство за отговорност и с търпение, стъпка по стъпка ще се добирате до върха. Работохолизма ви е пословичен. Бъдете овладени и спокойни, и не се поддавайте на провокации. Ако това се случи опитайте се да контролирате страстите. Денят ви е динамичен и многообещаващ. Бъдете откровени и открити и ще се справите.
13 май 2021
Последни новини