От х:

Днес в x:

Медени нюанси в косите, Джиджи и Бела Хадид са в тренда

Джиджи Хадид се завърна на модния подиум. След като бе няколко месеца в майчинство, тя привлече погледите на ревюто на Versace. Освен това, че изглежда все едно не е раждала, красавицата спечели вниманието на камерите и с новата си прическа. Тя и сестра ѝ Бела ни показаха една от тенденциите в боядисването за пролет 2021 – медени нюанси.

„Обсебен. Горещ джинджифил“, написа колористът Папос Папандрианос за младата майка, показвайки в своя профил нейната трансформация. Освен селфи с модела, той е качил и няколко кадъра на косата ѝ в близък план, на които се вижда колко много ѝ отива избраната от него боя.

В своя профил в Instagram Джиджи разкри, че се е вдъхновила за промяната от сериала The Queen's Gambit, където Аня Тейлър-Джой е със страхотна червеникава коса. Макар и да е запазила дългите си кичури, джинджифиловите оттенъци в тях ѝ отиват.

Бела Хадид също последва примера на сестра си и се боядиса. Тя използва услугите на фризьорката Джена Пери, с която избраха бургундски тонове точно преди ангажимента ѝ за Givenchy.

„Изтеглихме за пример изображение на Стефани Сиймур от 90-те години“, казва коафьорът пред Vogue и уточнява, че в косата на звездата имало топли акценти, които искала да придаде на модела, а не да боядисва цялата ѝ коса с яркочервено, което вече не е модерно.

В началото на януари Бела бе една от първите известни личности, които си направиха по два червени кичура, вдъхновена от популярна тенденция в прическите от 90-те.

Според информация на Bustle, джинджифилът и някои други медени тонове на червеното ще са най-търсени за пролетта.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини