От х:

Днес в x:

С огромни мартеници украсяват Димитровград

Изображение 1 от 6

    За поредна година огромни мартеници ще разположи като украса на ключови места в града Община Димитровград, съобщават от местната администрация.

    По традиция общината украсява и добавя нови елементи в своите украси. Нови тази година в поздрава за Първи март ще бъдат две огромни светещи червено-бели мартеници. Едната ще бъде разположена непосредствено пред сградата на общината, а другата ще бъде поставена в пространството на кръговото кръстовище пред Спортна зала.

    И тази година гостите и жителите на града ще бъдат изненадани приятно и поздравени за празника с мартенички на знакови места в града - Водната кула, културен дом "Химик", кръговото на влизане в града от посока Хасково, на кръговото на OMV и разбира се традиционното мартенско дръвче пред сградата на Общината.

    За четвърта поредна година гражданите, които ползват административни услуги в общината, ще получават мартеници за ръка с надпис „Аз обичам Димитровград“. Инициативата на община Димитровград със стилните мартенички за ръка стартира през 2018г. когато при председателството на България на Съвета на Европа, участниците в срещите получиха като пожелание за здраве и мартеничките с надпис "Аз обичам Димитровград".

    С украсата по градските улици и административните сгради на града се създава неповторима атмосфера и настроение и носи послание за здраве и благоденствие към всички гости и граждани на Димитровград.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ко
      Кочо Пръча
      1 0
      00:55, 27 фев 2021
      Само дръвчето пред съвета е горе долу направено добре. На останалото който е измислил *дизайна* трябва да го пуснат в Млада Гвардия с тениска с надпис “Циганите на сапун”
    • 2
      Въ
      Въпрос?
      1 0
      21:34, 1 мар 2021
      Къде отиде Пижо???
      Какви са тези лесбийски мартеници???
      Това ли са Ви еврогейските ценности???
    Последни новини