От х:

Днес в x:

Задържаха хасковлия за незаконен цех за производство на стоки менте

Стоки с лого на запазени търговски марки иззеха икономическите полицаи, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера униформените са извършили проверка на адрес на улица „Изток“ в квартал „Възраждане“ в областния град, обитаван от 31-годишен мъж. Установено е, че мястото е оборудвано с технически средства за производство и поставяне на щампи. Намерени са 155 текстилни изделия с надписи на защитени марки и 1150 артикула, подготвени за щампиране, също с лого на въпросните марки. Открити са 119 листа, съдържащи щампи и лого, преса за термотрансфер, част от машина, служеща за захващане на ситопечатите и 15 платна за ситопечат с изображения на защитени търговски марки.

Мъжът не е представил документи за произход на стоката, както и съгласие на правопритежателя на марките. Хасковлията е задържан до 24 часа, стартирало е досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    И никой не ги лови :))))
  • 2
    Ха
    Хасковлия
    42 -16
    13:12, 11 фев 2021
    Голяма работа! Хванали един сиромах, който се опитва да свързва двата края. А Бойко Тиквето кога ще арестувате за чекмеджето с пачките и за геноцида срещу собствения си народ?!
    Полицията с това ли се хвали?! Жалки и смешни сте! Дано правопритежателите на марките ви подарят по един оригинален екип. Чуждопоклоници! Като нямаме пари ще си купуваме анцузи ментета, няма да даваме 200 лева за един анцунг.
    • До
      До аскулията
      6 -27
      13:51, 11 фев 2021
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 3
    Ко
    Коце
    9 -13
    13:21, 11 фев 2021
    Браво.Важното е ,че в последните месеци се усеща р... Виж коментара
  • 4
    Ма
    Машаллах!
    23 -6
    13:59, 11 фев 2021
    Български граждани са репресирани в интерес на чужди фирми. Колония!
Последни новини