От х:

Днес в x:

Григор изписа Haskovo на камерите след победата си в Мелбърн

    „Haskovo“ и сърце изписа наред с подписа си на обектива на една от камерите, която беше насочена към него, след победата си в Мелбърн Григор Димитров. Така най-добрият ни тенисист посвети победата си над австралиеца Алекс Болт на родния си град.

    „Винаги е специално, когато се чувстваш у дома далеч от вкъщи. Когато видя флага, винаги се чувствам горд българин“, каза веднага след победата си Григор Димитров и добави: За мен е чест! Благодаря!

    Той отстрани, участващия с „уайлд кард“ представител на домакините с 3:0 сета и продължава в трети кръг на Откритото първенство на Австралия без загубен сет.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Бр
      Браво
      43 -4
      18:10, 10 фев 2021
      Гришо!И да биеш кривоносия испанец в следващия кръг.Имаш да му връщаш.
      • Ху
        Хулиган
        8 -29
        18:25, 10 фев 2021
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 2
      12
      123
      19 -1
      08:11, 11 фев 2021
      Успехи!
    • 3
      Ян
      Янков
      12 -1
      09:33, 11 фев 2021
      Браво момче!!!
    • 4
      Бр
      браво
      14 -1
      11:36, 11 фев 2021
      Прекрасен, последователен и борбен Григор!
      Всеки минус поставен тук за него, говори на какви светлинни години са дизлайкващите от подобен труд, лишения, целеустременост и себеотдаденост. Тенисът е елитен спорт за богати, освен талант и саможертва изиска изключително много финансови потоци, които да поддържат един качествен състезател в световната топлиста/като ниво на спортна издръжливост,здраве/най-вече/ и тн. И сега си представете как едни богати държави наливат във всеки свой потенциален шампион огромни средства/под различни форми/ и срещу всички тях е Григор Димитров. Тръгнал от една неизвестна, оглозгана държава и до ден днешен твърдо устоява името и мястото си.
      Да замахваш силово милиони пъти с ракета в ръката е упражнение далеч по-уважително от задължителното кликване минус с мишката на хейтърите. Бъдете по-високи в мислите си, бе хора!
    • 5
      Ха
      Хасковлия
      1 -3
      13:26, 11 фев 2021
      В началото на кариерата си когато почти винаги печелеше май Гришо беше позабравили от къде е,ама като почна почти всеки мач да пада вече изписва даже на камерите родният си град.Дано да продължи така.
    Последни новини