От х:

Днес в x:

Все още има села без ток и вода

Почти във всички населени места от хасковска област електрозахранването е възстановено, съобщават от Областна администрация тази сутрин.

 Без ток все още са 4 села в община Ивайловград - Камилски дол, Розино, Долноселци, и Черна черква, както и две села в Община Маджарово - Долно Съдиево и Ръженово.

В Община Хасково част от село Динево също е без ток. Там е доставен генератор, който захранва част от селото. Няма бедстващи хора.

Поради липсата на електрозахранване в Помпената станция  „Узунджово ІІ” снощи част от кварталите в Хасково останаха без вода.

Там също проблемът е отстранен, в момента помпената станция работи и набира вода.

Заради липсата на електрозахранване към помпената станция в село Странджево, област Кърджали, захранваща град Маджарово, от тази сутрин водата в Маджарово няма. Очаква се през днешния ден аварията да бъде отстранена и водоподаването да бъде възстановено.

От ОПУ – Хасково съобщиха, че на терен работят 42 машини, които разпръскват сол и пясък. Оттам съобщиха, че улиците се обработват във връзка с опасността от обледяване. Към момента няма затворени пътища в областта. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Да
    да ти...
    10 0
    10:14, 28 яну 2021
    ...."таковам" и демоКрадцията!Някога всяка зима беше такава!По 3 месеца!Сняг над коленете,-10,15 градуса и такива циркове и драми не е имало!
  • 2
    Па
    пасажер
    2 0
    14:25, 28 яну 2021
    Окръжно пътно не са си свършили работата.Сутринта към 8.30 от Болярово до разклона за Въгларово-навявания,не почистено.От разклона на Гарваново до Татарево-едно проходимо платно,навявания,преспи на другото.
Последни новини