От х:

Днес в x:

Доц. Ангел Кунчев се ваксинира срещу COVID-19

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев се имунизира срещу COVID-19. Ваксината му беше поставена в 10:30 ч., в сградата на Регионална здравна инспекция – София.

„Надявам се да не настъпят някакви странични реакции, че утре съм на брифинг", заяви в кръга на шегата пред медиите доц. Кунчев преди поставянето на инжекцията.

„В света вече има 30 млн. ваксинирани. Първоначалните колебания, страхове и всичко, което хората си мислеха, че може да се случи, очевидно не става. Профилът на безопасност на ваксините е чудесен, надявам се че така ще бъде и за следващите", заяви той след ваксинацията.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Жо
    Жоро
    1 0
    13:07, 20 яну 2021
    Към есента на миналата година, България се включва единствено в поръчката на ваксината на Астра Зенека, като за останалите на Пфайзър и Модерна буквално хваща последния влак и фатално закъснява, затова получава и това ще продължи дълго, доста мизерни количества от тях.
    Категорично отказва ваксината на Джонсън и Джонсън, която е на същия принцип с тази на Астра Зенека. В последните дни има доста негативни отзиви от тази ваксина  /Астра/ от Австралия и нейната ефективност и там ще бъде спряна от прилагане.
    След всичко гореизброено се налага следния въпрос –
    След явното лобиране в ползата на една фирма, застрашаващо живота и здравето на българските граждани, кой ще разследва набиващият се на очи конфликт на интереси между Ева Майдел, майка ѝ /представител на Астра Зенека за България/ и българското правителство?
Последни новини