От х:

Днес в x:

Съд в Перу обяви Бил Гейтс, Сорос и Рокфелер за "създатели на пандемията"

Перуански съдии заявиха, че пандемията от коронавирус е организирана от "авторите на новия световен ред", включително основателят на Microsoft Бил Гейтс, инвестиционният банкер Джордж Сорос и членове на фамилията милиардери Рокфелер. Това се казва в решение на съда по жалба за удължаване на ареста на местен жител, обвинен в изнасилване.

Съдиите Тито Галегос, Луис Легия и Тони Чангарай са авторите на спорното решение. Те обясняват, че пандемията от коронавируса се оказва непреодолима сила, тъй като никой, с изключение на "организаторите", посочени от тях, не може да предвиди нейните последици.

"Наказателният процес беше парализиран поради пандемията COVID-19, създадена от престъпните елити, която парализира дейността в почти всички страни ... Нито едно световно правителство, физически и юридически лица, нито защитата на обвиняемия не могат да твърдят, че тази пандемия може да се нарече "предсказуема", с изключение на създателите на новия световен ред, като Бил Гейтс, Сорос, Рокфелер и др., които я управляваха. Те продължават да я управляват в условия на изключителна секретност и в глобални корпорации с оглед на проекта 2030 г.", цитира текста на резолюцията изданието Pasión por el Derecho.

Представители на отдела, който отговаря за надзора върху работата на съдиите в Перу, вече обявиха, че е започнала проверка срещу авторите на решението. Публикацията посочва, че въз основа на резултатите от одита ще бъде взето решение за наличието или липсата на нарушения в действията на съдите.

В началото на 2020 г. на фона на пандемията различни конспиративни теории за COVID-19 се разпространиха онлайн. Според една от версиите някои световни сили (сред които се споменават Бил Гейтс, ЦРУ и китайските власти) специално са разработили коронавируса в лаборатория и са го разпространили, за да задържат хората на планетата у дома, да ги облъчат с 5G и след това да ги микрочипират.

Самият Гейтс заявява, че подобни теории е "трудно да се отрекат", защото са "твърде нелепи". Междувременно Световната здравна организация (СЗО) смята, че вирусът не е създаден изкуствено - организацията е на мнение, че инфекцията е прескочила на хората от прилепи. Екип на СЗО тези дни най-накрая трябва да пристигне в Ухан, където да разследва появата на новия коронавирус.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини