От х:

Днес в x:

"Грозната истина" за мъжа

В стремежа си да открие перфектния мъж, всяка жена допуска грешки, които не осъзнава. Тя се вманиачава на тази тема, решава, че трябва да знае всичко за него до последната подробност, но всъщност не разбира, че това не е в нейна полза.

Мисли си, че това е правилно, но се оказва една голяма заблуда.

„Грозната истина” е съвсем друга и я знае само един човек. Той е ТВ водещия Майк Чадуей (Джерард Бътлър), който „помага” на жените да разберат, от какво наистина се интересува един мъж.

От другата страна е Аби Рихтер (Катрин Хайгъл), тя е шоупродуцент на сутрешен блок и наистина знае какво искат жените. В тези си свой романтични представи, търси перфектния мъж, но действителността е съвсем друга.

Имено това нейно желание е оставя сама, въпреки това тя не се откзва.

Тогава нейните шефове решават да включат в екипа й, въпросният гуру. Майк се намесва в търсенето й на Иделания мъж като грубо я събужда от мечтите й. Той е устат и твърдоглав, но и искрена личност, която се опитва да помогне.

Имено в този негов стремеж, се случва неочакван обрат, който ще разберете само ако гледате новата романтична комедия на Колумбия пикчърс – „Грозната истина” ( “The Ugly Truth”).

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини