От х:

Днес в x:

Демократите ще се опитат да доведат САЩ до комунизъм, плаши Тръмп

Демократите, ако получат мнозинство в Сената, ще се опитат да доведат САЩ до комунизъм. Това мнение изрази в събота настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп, говорейки с поддръжници в щата Джорджия.

"На тези избори е заложен контрол над Сената. Това означава контрол над страната. Избирателите в Джорджия ще определят коя партия управлява всеки комитет, пише всеки законодателен акт и контролира всеки долар на данъкоплатеца. Много е просто. Вие ще решите дали децата ви ще растат в социалистическа страна или те ще израснат в свободна държава.

И ще ви кажа, че социализмът е само началото за тези хора. Тези хора искат да отидат по-далеч от социализма, те искат да преминат към комунистическата форма на управление, аз не се съмнявам в това ", - каза Тръмп.

На 5 януари в Джорджия ще се проведат изборите за горната камара на законодателния орган на щата. На карта са заложени два мандата, които могат да разрешат въпроса за контрола върху Сената от страна на републиканците или демократите.

Източник: news.bg

Коментари в сайта (2)

  • 1
    3,
    3,14
    2 -4
    07:47, 6 дек 2020
    Такива палячовци като този на снимката,като макарони,като меркели,като джонсъни,като бойковци,не трябва да бъдат управници!Тези човекоподобни спират развитието на държавите си и света!Махайте се по-скоро!
    • Този " палячо " за мандата си не направи нито една война. За разлика от негъра който подпали близкия изток. Буш който подпали Ирак. И Клинтън свиркаджията който подпали Сърбия.
Последни новини