От х:

Днес в x:

„ИСКРА“ ООД изпраща необичайно трудна година с икономически ръст от 8% и коледни премии

Независимо от изключително трудните проблеми, възникнали през 2020г, благодарение на високия професионализъм, всеотдайността и чувството за отговорност – фирма „Искра“ ООД ще посрещне Новата 2021 год. с достойнство и чест. 

Поръчките на нашите партньори от над 800 фирми в страната и чужбина се изпълняват в срок и с високо качество.

Наши контрагенти са: „Наталия“ АД и „Мак“ АД с артикули за Немската армия, „Янев“ ЕООД –спортна конфекция за водещи западно европейски брандове, „ТЕД-БЕД“ ЕАД, Интендантско обслужване към МО, МВР, военните заводи „Арсенал“ и ВМЗ и още стотици български и чуждестранни фирми.

Най-важната задача в края на отиващата си 2020г. за мениджърския екип е да осигури достатъчно поръчки за следващата година.

По-важно от това предизвикателство е да съхраним здравето и живота на всеки член на нашия сплотен и задружен колектив.

В знак на благодарност, мениджърския екип направи предложение до Общото събрание на съдружниците на „Искра“ ООД, а именно – мажоритарния собственик на „Искра-95“ АД, представляван от Стойчо Шапатов /85 акционери/ и Йорданка Христозова, пълномощник на миноритарния преференциален пакет на дялове на 211 съдружници, да се изплатят на всички работници, служители и специалисти по 650 лева допълнителни Коледни премии, освен месечните премии за реализирана продукция и вече утвърдените месечни ваучери по 60 лева за всички членове на фирмата.

Предложението за Коледните премии беше прието на Общо събрание на съдружниците, проведено на 30.11.2020г.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини