От х:

Днес в x:

2 °C

Зодиите, които първи ще разбият сърцето ви

Изживяването на споделена любов е един от най-щастливите периоди в живота на човек. Всеки търси любов, която да е истинска и завинаги. За съжаление в много случаи, след време, някои отношения се разпадат. Било то заради взаимно отчуждаване, несходство в характерите, изневяра, изстиване на чувствата или нещо друго.

Винаги единият от двамата партньори по-бързо осъзнава, че връзката се е изчерпала и по-смело взема решение да я прекрати. Той е в ролята на онзи, който разбива сърцето на половинката си, поемайки инициативата за скъсването.

Разделите са изключително болезнени, тъй като дори и след прекратяване на връзката, спомените продължават да носят тъга.

Така че, за да сте наясно кой действително може да разбие сърцето ви, ако нещата помежду ви не са гладки, вижте информацията за следните 5 зодии:

Близнаци – днес са влюбени във вас, а утре ви предлагат раздяла

Близнаците са много независими, непоследователни и им е трудно да се обвържат с един човек задълго. Когато са в сериозна връзка, те са склонни да правят всичко възможно да накарат другия човек да се чувства специален. В същото време те могат да изстинат към половинката си, но известно време да не го показват изобщо. Даже напротив, те ще се правят, че всичко е перфектно, докато един ден сервират на партньора си, че имат нужда от пространство и му предложат двамата да си вземат почивка един от друг, уж само временно.

Лъв – ще ви зареже, ако сметне, че не сте достойни за него

Лъвовете са много прями и егоцентрични хора. Те са изключително уверени в себе си. Те са от индивидите, които ще ви покажат, че са охладнели към вас, веднага след като го почувстват. Лъвът няма да скрие от половинката си, че вече не я чувства за свой достоен партньор. Представителят на този знак ще ви зареже безцеремонно, особено ако не покривате всичките му изисквания. Нещо повече, той със сигурност ще се раздели първи с вас, ако усети, че връзката ви е зациклила на едно място. Лъвовете имат голям фен клуб от почитатели и не желаят да си губят времето с безперспективни връзки.

Стрелец – реши ли, тръгва си без да му мисли много

Хората, родени под този знак, са свободолюбиви и приключенски настроени. Те обичат да правят каквото си искат без ничия команда. Освен това те са много откровени към хората, когато става въпрос за изразяване на това, което изпитват. Така че, ако усетят, че партньорът им се опитва да ги промени или да ги задържи против волята им, те без да му мислят много-много, ще си тръгнат. Освен това Стрелците се разделят по възможно най-грозния начин, защото във финалните разговори с половинката, са склонни да изрекат твърде силни и обидни думи. Те дори няма да се опитат да утешат човека, когото зарязват.

Водолей – охладнее ли, слага край на връзката

Водолеите са изключително непредсказуеми и странни. Те жадуват за внимание и когато някой бъде привлечен към тях, те не могат да не флиртуват, дори ако са в сериозна връзка. Палавата им природа им пречи да се задържат с един партньор твърде дълго време. Когато усетят, че охладняват към половинката си, те започват да флиртуват с всички, което пък кара другия човек да се чувства унизително. Когато не получи това, което очаква от връзката, Водолеят просто се отдръпва. Тъй като е доста интелигентен, той слага край на отношенията по най-възпитания начин.

Риби – не вървят ли нещата, обиждат се и си тръгват

Представителите на този воден знак са много емоционални и имат нужда от партньор, с когото да водят задълбочени разговори, който да проявява съчувствие към тях. Рибите много често се чувстват непълноценни или недоволни от връзката си, тъй като сравняват любовните си отношения със своята половинка, с тези на други хора. На тях все им се струва, че другите двойки са по-щастливи, по-романтични, по-влюбени и т. н. Това внася напрежение във връзката – тоест Рибите често сами объркват отношенията с любимия човек. А когато това се случи, те се обиждат, затварят се в себе си и си тръгват нацупени.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 26.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е прекрасен за вас, но поради дреболиите, в които сте се заровили има опасност да не го усетите. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни възможности да направите деня си приятен. Семейството ви с готовност ще се отзове на предложението ви за излет в планината.
26 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви днес ви предлага много възможности. От вас зависи как ще предпочетете да работите, затова се спрете на най-доброто за момента. Сътрудничеството на работното място днес е особено ползотворно, благодарение на него ще постигнете неща, които не сте и очаквали. Имате време да обмислите отношенията си с любимия човек и може би да преосмислите поведението си.
26 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Убедени сте, че вървите по своя си път и трудно ще се поддадете на внушения, въпреки желанието на някои да ви разколебае. Бъдете последователни в действията си и планирайте дългосрочната си програма, като не пренебрегвате и маловажните детайли в нея. Предстояща визита ще ви направи по-активни в организацията й.
26 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Решавайте възникващите въпроси своевременно, не ги оставяйте да се натрупват. Последователност в работата и дипломатични отношения, това са част от условията да имате повече свобода в действията. Изберете подходящ момент, за да съобщите своето решение на партньора си, с което да го зарадвате.
26 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Почти не съществуват неща, които да са в състояние да ви откажат от намеренията в. И резултатите ще са налице. Амбицията ви по отношение на един проект е особено голяма и сте склонни да действате рисковано. Помислете сериозно какво да направите, за да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение.
26 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днес някои от вас отделят прекалено много време за дреболии. Незначителни спречквания с близките ви в къщи може да развалят настроението ви. Добре е да прекарате деня извън дома, далеч от всякакви проблеми. Възможности в тази насока няма да ви липсват и остава само да проявите нужната решимост. Не се поддавайте на инерцията.
26 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сега е момента да осигурите финансово бъдещето си. Изключителният успех на проект, който завършвате ще ви позволи да инвестирате средства в много доходоносен бизнес. Интуицията и трезвата ви преценка ще ви подскажат на кого да се доверите.
26 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще успеете да свършите по-голяма част от планираното. При добра организация и реална преценка на възможностите ви, няма да ви притесни нищо. Оставяте на втори план сърдечния си партньор и това може да доведе до нежелани последици. Поговорете и обяснете добре намеренията си.
26 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще са ви необходими немалко усилия днес, за да осъществите набелязаните цели. Вие обаче сте твърдо решени да постигнете намеренията си и едва ли нещо ще е в състояние да ви откаже. На моменти обаче сте твърде напористи и това може да остави грешно впечатление у околните, така че опитайте се да контролирате емоциите си. Не действайте прибързано.
26 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Личните предпочитания и деловите задачи ще се превърнат в приоритетни за вас, но те ще ви носят добро настроение и печалби. Желанията ви днес ще се сбъдват и без да си давате много труд.. Едно пътуване ще ви срещне с интересни хора. У дома ще научите новини, свързани с по-младите представители на семейството.
26 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако се освободите от натоварващи мисли имате предпоставки денят ви да е приятен. Не се лишавайте от нещата, които ви карат да се чувствате свободни и да живеете пълноценно, търсете ги, ако ви липсват. Не пренебрегвайте почивката и мислете за бъдещето си, ще си помогнете от сега, ако подредите добре програмата си.
26 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С желание и готовност сте да свършите всичко, което планирате. Въпреки съботния ден програмата ви е натоварена, но ще се справите. Нещо приятно и очаквано ще внесе много светлина и радост в живота ви. До вас ще има някой, който ще ви помогне по-добре да се организирате и да осъзнаете значимостта си за другите.
26 яну 2021
Последни новини