От х:

Днес в x:

12 °C

Нови слухове за Galaxy S21 разкриват три модела и дисплей, променящ правилата на играта

Нов "теч" за Samsung Galaxy S21 разкри как може да изглежда смартфонът от следващо поколение на Samsung макар и под формата на фиктивен метален макет.

Продължавайки почти всекидневното си разкриване на информация за Galaxy S21, Ice Universe публикува в туитър изображения на фиктивни устройства, като ни дава първи поглед върху това, как Galaxy S21 може да изглежда в реалния свят. Това пък надгражда на рендерите на смартфона, които видяхме наскоро.

Можем да видим малко странната форма на камерата на Galaxy S21 при най-десния модел. Това поддържа предварително изтекли рендъри, които показват по-ясно изпъкналото стъкло. За разлика от правоъгълните камери на телефоните Galaxy S20 модулът на Galaxy S21 изглежда се увива около лявата страна на телефона, което го прави по-атрактивен като дизайн, отколкото при предишните телефони от серията Galaxy.

Извитите ръбове на Galaxy S21 също са най-изпъкнали в най-десния модел. Това може да се дължи на това, че е обърнат с лицето надолу и всички S21 имат извити гърбове, но е възможно това да е конкретно Galaxy S21 Ultra. По-ранните слухове твърдят, че S21 Ultra ще бъде единственият модел S21 с наистина извит дисплей, докато по-малките Galaxy S21 Plus и Galaxy S21 ще използват по-плоски панели.

Ice Universe твърди, че дисплеят на S21 Ultra ще се опреснява на различни стойности. Това звучи сякаш може да се отнася за честотата на опресняване на телефона, която досега слуховете сочеха, че ще бъде 120 Hz, подобно на тази в серията Galaxy S20. На пазара вече има 144 Hz дисплеи като например този на Asus ROG Phone 3 и няма причина новата серия Galaxy да не разполага с подобен панел, ако Samsung реши, че честотата на опресняване е приоритет.

Очакваме размерите и резолюциите на трите модела Galaxy S21 да бъдат същите като техните събратя от серията S20. Не очакваме Samsung да направи телефон с 8K дисплей, тъй като това е прекалено голяма резолюция за момента и такъв смартфон би използвал твърде много енергия.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Ще бъдете успешни, ако не игнорирате разума от сърцето си и им отдавате еднакво значение. Общуването с приветливи и позитивно мислещи хора ще ви бъде полезно и ще ви се отрази тонизиращо.
24 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Телец Обхванати сте от ентусиазъм и това неминуемо ще доведе до промени. Ако се вслушате в съветите на ценен за вас човек и ги приложите в бизнеса, ще регистрирате сполука. Ако прекарвате почивката си на море бъдете внимателни с подводните спортове.
24 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
24 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите по-голямата част от времето си на реализацията на делова задача. Обмислено и разумно пристъпвате към работата си, друго не би могло и да бъде за вас, за това ще се доближите до успеха. Търсещите нов път ще проучват възможностите за образование или работа в чужбина.
24 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите самостоятелно, влагайки творчески заряд и амбиция за изява. Без да отхвърляте чуждите идеи ще търсите най-доброто, което да приложите в работата си. Така ще си осигурите по-добри бъдещи проекти, а от там и финансова осигуреност. Вслушвайте се в съветите на специалисти за здравословните си неразположения.
24 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Когато сте в позиция на зависими от някого знаете как да се държите, но не променяйте отношението си към него при промяна на обстоятелствата. С ентусиазъм ще градите планове за общото ви бъдеще с партньора, вдъхновени от вниманието му към вас.
24 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви спокоен неделен ден. Делата ви ще вървят така, както сте ги планирали. Вечерта е възможно да се отдадете на развлечения. Среща със стари приятели ще ви развесели и настрои позитивно за предстоящата седмица. Имате нужда от повече разнообразие, затова помислете какво можете да направите по въпроса.
24 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри очаквания от предстояща сделка и ще подчините времето на деловите си ангажименти. Натовареността ще изостри чувствителността ви и са възможни конфликти. Владейте се, за да не провалите настроението, не само своето, но и на околните. Пътуващите ще изпълнят програмата си, стига да са внимателни, ако шофират.
24 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили до тук ще благоприятства по-следващите ви стъпки, без затруднения ще се ползвате от услугите на хората около вас.
24 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Затрудненията на работното място ще ви поизнервят, но ще намерите правилните решения за тях. Не се ангажирайте с много дейности наведнъж, за да можете да мислите пълноценно, а не под въздействие на стреса. Не пренебрегвайте семейството си и обърнете внимание на личните си дела. Грижите за здравето ще ви се отразят добре, ще ви направят по-гъвкави и бодри.
24 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се подвеждайте по чужди съвети, защото е възможно прикрити недоброжелатели да ви навредят. Вслушвайте се в собствената си интуиция и действайте съобразно нея. Имате успех сред противоположния пол. Чарът и чувството ви за хумор са неотразими. Възползвайте се.
24 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Инвестирайте в бъдещето си. Направете нужните усилия днес, за да се чувствате добре утре. От изявите ви ще зависят бъдещите ви реализации. Ползотворни контакти ще ви помогнат да определите приоритетите си, като дадете предимство на нещата, които ви носят доволство и добри доходи.
24 яну 2021
Последни новини