От х:

Днес в x:

6 °C

Ивайловградският съд оголен до шушка от Ковид, тотално спря работа

Ковид-19 оголи съвсем Районния съд в Ивайловград откъм състав.
От там обявиха, че работата се преустановява тотално заради временна нетрудоспособност на всички деловодители и съдебни секретари, наред с установен положителен случай на съдебен служител с Ковид- 19 и друг поставен под карантина от РЗИ.

Предприети са необходимите действия за цялостна дезинфекция на сградата на Съдебна палата. Затова днес съдът остава затворен.

Всички насрочени за разглеждане в открити съдебни заседания дела за периода от 23 до 27 ноември са отсрочени за нова дата с ново призоваване на страните.

За тази седмица, поради липса на канцелария, се преустановява приемането на входяща и изходяща кореспонденция по делата, както и всички дейности, свързани с издаването на свидетелства и справки за съдимост, административната, счетоводна работа и съдебно – изпълнителната дейност. За срока на дезинфекцията няма да бъдат обслужвани граждани и упълномощени от тях адвокати.

Нормалният работен процес в сградата на Съдебна палата – Ивайловград ще бъде възстановен на 30-ти ноември.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ис
  Исмаил
  3 -2
  16:17, 23 ное 2020
  Дано са разпуснати в неплатена да не са в тежест на държавната!
  • Хо
   Ходжата на ГРОБ/ДПС
   0 0
   00:21, 24 ное 2020
   ний нашите хора си ги храним
   ---
   вий обикновените турци му мислете
 • 2
  Ре
  Редник
  1 -1
  17:03, 23 ное 2020
  Преди много години служих в Ивайловград, кашишкото поделение. Фатмак ми беше един изрод с-на Вълканов. А имаше и един друг старшина Терзийски, който пък беше прекрасен човек. С това съм ги запомнил.
  • На
   Наблюдател
   0 -1
   18:33, 23 ное 2020
   И нашия резидент е фатмак и взима по 15 бона всеки месец.
  • Ре
   Редник
   3 0
   18:39, 23 ное 2020
   А ******* колко взема? Този, пожарникаря. Радев е пилот-изтребител първи клас. Генерал. Където е учил е бил винаги пълен отличник.Даваш ли си сметка колко сме жалки аз и ти спрямо него.
 • 3
  Го
  Гост. Нерегистрирани.
  0 0
  22:06, 26 ное 2020
  Учени на България не ще Бочко. Той си е живковист, а не комунист. Важно е да умееш да се подмазваш, а бочко го умее и владее. Ивайловград е гербаджийски град. Те са ограбени, след 9 септември. Плакали милите след като им взели каруците, овцете, кравите. Взели им най важното. Бравите, демек животните. Анти са. Не искат бай Тошо. Но и днес с коронавируса май никой не е зс обичане. Да им вземат парите и ги оставят на 199 хиляди и останалото в БНБ, барабар с парите на еасил, мустака, черепа и сички айдуци

Хороскоп за 25.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Ще бъдете успешни, ако не игнорирате разума от сърцето си и им отдавате еднакво значение. Общуването с приветливи и позитивно мислещи хора ще ви бъде полезно и ще ви се отрази тонизиращо.
25 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Телец Обхванати сте от ентусиазъм и това неминуемо ще доведе до промени. Ако се вслушате в съветите на ценен за вас човек и ги приложите в бизнеса, ще регистрирате сполука. Ако прекарвате почивката си на море бъдете внимателни с подводните спортове.
25 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
25 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите по-голямата част от времето си на реализацията на делова задача. Обмислено и разумно пристъпвате към работата си, друго не би могло и да бъде за вас, за това ще се доближите до успеха. Търсещите нов път ще проучват възможностите за образование или работа в чужбина.
25 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите самостоятелно, влагайки творчески заряд и амбиция за изява. Без да отхвърляте чуждите идеи ще търсите най-доброто, което да приложите в работата си. Така ще си осигурите по-добри бъдещи проекти, а от там и финансова осигуреност. Вслушвайте се в съветите на специалисти за здравословните си неразположения.
25 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Когато сте в позиция на зависими от някого знаете как да се държите, но не променяйте отношението си към него при промяна на обстоятелствата. С ентусиазъм ще градите планове за общото ви бъдеще с партньора, вдъхновени от вниманието му към вас.
25 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви спокоен неделен ден. Делата ви ще вървят така, както сте ги планирали. Вечерта е възможно да се отдадете на развлечения. Среща със стари приятели ще ви развесели и настрои позитивно за предстоящата седмица. Имате нужда от повече разнообразие, затова помислете какво можете да направите по въпроса.
25 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри очаквания от предстояща сделка и ще подчините времето на деловите си ангажименти. Натовареността ще изостри чувствителността ви и са възможни конфликти. Владейте се, за да не провалите настроението, не само своето, но и на околните. Пътуващите ще изпълнят програмата си, стига да са внимателни, ако шофират.
25 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили до тук ще благоприятства по-следващите ви стъпки, без затруднения ще се ползвате от услугите на хората около вас.
25 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Затрудненията на работното място ще ви поизнервят, но ще намерите правилните решения за тях. Не се ангажирайте с много дейности наведнъж, за да можете да мислите пълноценно, а не под въздействие на стреса. Не пренебрегвайте семейството си и обърнете внимание на личните си дела. Грижите за здравето ще ви се отразят добре, ще ви направят по-гъвкави и бодри.
25 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се подвеждайте по чужди съвети, защото е възможно прикрити недоброжелатели да ви навредят. Вслушвайте се в собствената си интуиция и действайте съобразно нея. Имате успех сред противоположния пол. Чарът и чувството ви за хумор са неотразими. Възползвайте се.
25 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Инвестирайте в бъдещето си. Направете нужните усилия днес, за да се чувствате добре утре. От изявите ви ще зависят бъдещите ви реализации. Ползотворни контакти ще ви помогнат да определите приоритетите си, като дадете предимство на нещата, които ви носят доволство и добри доходи.
25 яну 2021

Случаен виц

Последни новини