От х:

Днес в x:

Нови улични лампи за почти 46 хиляди лева ще осветяват село Караджалово

45 880,08 лв е размерът на дарението, което прави Енери Солар БГ 1 ЕАД на село Караджалово. Фирмата е собственик на фотоволтаичния парк до селото. Сумата включва и ДДС.

Част от тези средства ще бъдат изготвяне на проект за улично осветление в едно с авторските му права, който ще бъде предоставен за безсрочно ползване. Освен това ще бъдат доставени лампи за улично осветление, конзоли и други аксесоари.

Според подписания с Община Първомай договор за спонсорство, общината има задължението да демонтира сегашните осветителни тела и да получи за собствена сметка всички необходими документи за извършването на монтажните и демонтажни дейности.

На подписването на договора Енерги Солар БГ 1 ЕАД бе представен от двамата свои изпълнителни директори Ричард Кьоних и Борислав Бобевски.

Кметът на община Първомай им благодари за благотворителността им и пожела дългогодишно и ползотворно сътрудничество. Надявам се, че като създаваме условия за добър бизнес климат в общината, бизнесът ще ни отговори с такива жестове, каза кметът.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини