От х:

Днес в x:

Oбяснение в любов: Как реагират различните зодии

Признанието „обичам те“ може да звучи различно, според характера на човека, който го изрича. Някои добавят малко мелодрама към обяснението си в любов, други го изричат твърде сухо, трети го „изплюват“ случайно, а четвърти го изричат със страх. Във всички случаи тази фраза е ключова основа, върху която трябва да се гради всяка сериозна връзка.

Ако вярвате в астрологията и смятате, че звездите имат нещо общо с живота ни, то може да ви е интересно да прочетете как всеки зодиакален знак отговаря на тази фраза, пълна с емоционален заряд.

Разберете как отвръщат на думите „Обичам те“ представителите на 12-те зодии, след като ги чуят за първи път от своя любим човек:

Овен: „Да, но аз те обичам повече!“
Хората, родени под този знак, не са много добри в изразяването на чувствата си. На тях им трябва известно време, за да стигнат до обяснение в любов, но след като го направят, те са най-отдадените партньори в зодиака. Във връзките си те са честни и е много вероятно да поставят нуждите на половинката си пред своите собствени. Когато Овенът стигне до сцената с признанието „Обичам те“, той по-скоро ще отвърне на своя любим „Аз те обичам повече!“. Все пак да не забравяме, че Овните обичат съревнованието!

Телец: „Толкова скоро! Сериозно?“
Единственото нещо, което Телецът обича повече от храната, е любовта. Хората, родени под този знак, са склонни да бъдат внимателни, разумни и сериозни, когато става въпрос за любов. Не е лесно да стигнете до сърцето на тези хора. Телецът по-скоро ще отхвърли демонстрацията на привързаност, ако не е 100% сигурен, че това е човекът, с когото иска да бъде. Ако избързате с вълшебното признание в любов към Телеца, той може и да се усъмни във вашите намерения и да попита: „Ти сериозно ли?“.

Близнаци: „Това е страхотно, вярно... ли?!“
Както вероятно знаете, хората от зодия Близнаци са двулики и непоследователни. Затова е трудно да се предвиди как точно биха реагирали на признанието „обичам те“. Все пак те са известни със склонността си да избягват да говорят за емоциите си. Тези разговори ги карат да се чувстват неловко и неудобно и те предпочитат да сменят темата. На обяснението в любов вероятно Близнаците ще отвърнат нещо средно между ентусиазираното „Страхотно!“ и студеното „Вярно ли?“.

Рак: „Обичаш ме? Сигурен ли си?“
Хората от този отдаден, чувствителен, грижовен и надежден знак са верни любовници и обичат наистина дълбоко своя любим човек. На тях обаче им отнема време да се почувстват напълно сигурни и в безопасност със своя партньор. Те просто отварят сърцето си по-бавно, защото се плашат да не бъдат наранени. Затова те ще отговорят на думите „Обичам те“ със същото признание, едва след като се уверят, че половинката им не ги заблуждава. Първо ще попитат: „Сигурен ли си?“.

Лъв: „Знам, че ме обичаш!“
Водени от желанието да обичат и да бъдат обичани, Лъвовете са най-искрените от всички знаци в зодиака. Не можете да изненадате Лъва с признанието „Обичам те“, защото той е толкова влюбен в себе си, че очаква да сте го обикнали още в първия момент, в който сте го видели. Така че ще ви каже уверено: „Знам, че ме обичаш!“. Въпреки че тези хора са много контактни и социални, те не се страхуват да се успокоят, когато открият истинската любов.

Дева: „Благодаря ти!“
Девата е известна с това, че е практична, консервативна и възпитана, а също и с това, че не обича много-много да говори за чувствата си. Вместо да се обясни в любов, Девата просто ще се надява партньорът ѝ да разгадае чувствата ѝ към него по начина ѝ на поведение. На аналитичната Дева ѝ трябва известно време, за да помисли и да реши дали има бъдеще с настоящата си половинка. Все пак Девата ще оцени усилията и смелостта на своя партньор, който ѝ признава „Обичам те!“ и ще му даде любезния отговор: „Благодаря ти!“.

Везни: „Какво? Разсеях се и не чух добре!“
Ангажиментът не е силната страна на Везните, поради което хората от този знак е много вероятно да се изплашат, когато чуят „Обичам те“ и да се направят, че не са чули добре. Те се обвързват в сериозна връзка, само когато имат наистина дълбоки чувства. Везните вярват в любовта, но са нерешителни и признанието в любов ги обърква. Освен това те са много придирчиви, когато става въпрос за избор на партньор. Намерят ли точния човек веднъж, те ще направят всичко възможно да направят съвместния си живот с него хармоничен.
 

Скорпион: „Мисля, че и аз те обичам.“
Може да няма зодия, която да е по-страстна от Скорпиона, но със сигурност има много други, които ще реагират малко по-адекватно на думите „Обичам те!“. Хората от този знак са загадъчни и емоционално студени в началото на връзките си, но след като открият истинската любов, те са способни на „жестока“ лоялност и отдаденост. Скорпионът няма да се двоуми също да каже „Обичам те“ на своя партньор, но ще предпочете другият да направи първата крачка.

Стрелец: „Тогава да се сгодим!“
Хората, родени под тази зодия, са супер експанзивни и приключенски настроени. Ако им се обясните в любов, те веднага ще искат също да ви обсипят с обич. Стрелците са склонни да се отегчават бързо, така че техните партньори трябва да бъдат авантюристи и свободолюбиви. След като открият идеалната си половинка, Стрелците ще искат бързо развитие на връзката – годеж, брак, деца... Така че ако кажете на Стрелеца, че го обичате, той ще скочи в прегръдките ви и дори може да предложи: „Ами хайде тогава да се сгодим!“.

Козирог: „Знам го вече!“
Козирогът е амбициозен, уверен и интуитивен. Той усеща кой го обича и кой не, без да се налага да му го казват. Той търси най-добрия приятел в партньора си и това е най-важният критерий за него спрямо общото бъдеще. Козирогът иска човек до себе си, който споделя неговите житейски цели. Така че ако попадате в тази графа, и след като решите да признаете чувствата си на Козирога, той/тя вероятно ще ви каже, че вече е наясно с този факт. Козирозите винаги са с една стъпка пред другите, дори по отношение на връзките.

Водолей: „Какво е това любов?!“
Водолеят може да е най-ексцентричният, интелектуален и иновативен знак от всички астрологични знаци, но когато става въпрос за признание в любов, той се чувства неловко. Трудно е да се каже как би реагирал този знак на думите „обичам те!“, тъй като е твърде логичен и не толкова емоционален. Водолеят философ може да постави под съмнение концепцията за любовта и да прецени дали това би било от полза за него. Но когато все пак усети, че е открил точния човек, Водолеят ще му се отдаде безкористно.

Риби: „Кажи го пак!“
Рибите са най-чувствителният и най-състрадателен знак в зодиака. Хората, родени под този знак са склонни да бъдат невероятно емоционални и романтични. Те ще направят всичко за своята любов и няма да пестят жестове и проява на обич. Интересното е, че те никога не губят вяра в любовта. Рибите намират много начини да покажат, че ги е грижа за половинката им, но ако им кажете, че ги обичате, когато те не го очакват, те ще ви помолят да повторите това, което току-що сте казали, за да са сигурни, че са чули правилно.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини