От х:

Днес в x:

13 °C

Защо кралският двор скри, че Уилям е с коронавирус

Коронавирусът отдавна показа, че пред него всички са равни - и бедни, и богати, и известни, и обикновени хора. Той си проправи път до британското кралско семейство още в края на март, когато стана ясно, че принц Чарлз е дал положителен тест.

Въпреки че е на 70 години и попада в рискова група, синът на кралица Елизабет Втора показа добро здраве и силен дух и успя да се пребори бързо и безпроблемно с болестта, като дори след това разказа за боледуването си.

А сега, месеци по-късно, става ясно, че Чарлз не е бил единственият член на кралското семейство, заразен с COVID-19. По-големият му син Уилям също е бил диагностициран с инфекциозното заболяване. Този факт обаче е целенасочено пазен в тайна за обществеността, стана ясно от публикация в The Sun преди дни.

Причината за прикриването на положителната проба на херцога на Кеймбрдж е вероятната паника, която ще настъпи в британското общество. Хипотезата, че и Чарлз, и Уилям умират от COVID-19 и следващ за наследяване на престола остава 7-годишният принц Джордж, определено би объркала всички.

Още повече, че според различни кралски разпоредби, в подобна ситуация короната би трябвало да се връчи на принц Хари, който да влезе в ролята на регент, докато синът на Уилям навърши пълнолетие. А, както знаем, херцогът на Съсекс преди месеци абдикира от кралското семейство.

След обявяването на новината, че принц Чарлз е с коронавирус, очаквано са се появили подозрения, че и Уилям е със същата диагноза. Но много британски журналисти се обединяват около позицията, че техните запитвания по темата винаги са били отклонявани или директно им е заявявано, че това не е истина, предава Insider.

Въпреки решението на кралския двор, че никой не трябва да знае за състоянието на херцога на Кеймбридж, истината все пак излезе наяве, макар и късно. И докато те подкрепят теорията, че така е било по-добре за всички, няма как да не изникне въпросът дали може да се има доверие на бъдещия крал.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Хи
    Химената
    5 0
    16:38, 5 ное 2020
    Какво ни интересува бе хора ? Дайте нещо за безскруполната мутра-убиец Бойко ! Пишете за него , за простащината по камерката , с която всеки ден ни изумява със зверската си простотия.
Последни новини