От х:

Днес в x:

Още пловдивски зам.-кметове с коронавирус

Още двама зам.-кметове на община Пловдив са с положителни PCR тестове за коронавирус. Изследванията са били направени във връзка с установения положителен PCR тест на кмета Здравко Димитров. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Под карантира са поставени зам.-кметът по финанси Величко Родопски и зам.-кметът по строителство Пламен Райчев. Зам.-кметът Анести Тимчев също продължава да е под карантина.

Кметът Здравко Димитров остава в болница под наблюдение, но се чувства по-добре и не спира да работи и да държи връзка с екипа.

Неотложните служебни ангажименти на четиримата са поети от останалите заместници и работата на администрацията не е блокирана. Предприети са всички необходими мерки за превенция и дезинфекция, гарантират от общинския пресцентър.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ви
    Виц
    1 -2
    12:40, 3 ное 2020
    Чукчата седи и мисли: Студена зима ли ще е, трябват много дърва, топла ли ще е не трябват много дърва. Да ида да питам шамана. Здравей шаман, искам да ми кажеш – студена ли ще е зимата, да ходя за дърва от сега или ще е топла. Мисли шаманът – ако му кажа, че ще е топла, а дойде студ – ще ми тежи на съвестта. Шаманът отговаря – студена, много ще е студена. Благодаря, казва чукчата и си тръгва. Шаманът го гложди съвестта-дали не излъгах човека, после ще ми падне авторитета и знам ли, кандидати за шамани много. Я да ида да питам метеоролозите. Впряга елените и отива до МЕТЕО станцията на 200 километра. Здравейте метеоролози, я ми кажете – студена ли ще е зимата или топла. Ааа, много студена ще е, защото чукчите събират дърва като луди -отговарят метеоролозите. Така и нашите „експерти“ епидемиолози гледат какво правят чукчите.
  • 2
    Па
    Паржу
    3 0
    15:18, 3 ное 2020
    Прочетох статията и ма сполетя венерическо заболяване- заболя ме х** за пловдивските зам. кметове.
  • 3
    Па
    Панаетюф Теню ут Гереня
    2 0
    15:53, 3 ное 2020
    Рахат да са от Пловдив. Да са накачат и другите им двама зам. кметове с новата болест за им пратим нашия баш координатор Д. Тенев да помага.
Последни новини