От х:

Днес в x:

Байрам Байрам беше преизбран за областен лидер на Младежкото ДПС


Досегашният областен председател на Младежко ДПС Байрам Байрам беше преизбран единодушно за нов мандат. Той беше единственият кандидат и получи подкрепата на всички 198 делегати  на областната конференция на организацията. Форумът е първият, който се провежда онлайн в ДПС. Делегатите от 7-те общини на областта се включиха от 7 различни зали, за да се спази изискването на едно място да не се събират повече от 30 души. Онлайн поздрави към участниците в комференцията отправиха заместник -председателят на ДПС д-р инж. Хасан Азис, председателят на националната структура на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, депутатите от района Адлен Шефкед и Ерол Мехмед, областният лидер на партията инж. Изет Шабан и кметове на общини.
"Пожелавам на Байрам Байрам здраве, мъдрост и ентусиазъм! Вярвам, че младежката ни организация ще продължи активно своето развитие. Пред младежите на ДПС предстои път - от младежката организация до голямата партия - ще обсъждат, ще дебатират, ще се съгласяват, ще търсят правилната преценка, ще спорят дори, но ще се борят заедно за защита на държавността, за просперитета на ДПС и България в европейски и световен мащаб", заяви д-р инж. Хасан Азис. Той не пропусна да отбележи фактът, че конференцията се провежда онлайн, което показва грижа за живота и здравето на хората. 
"Пътят, по който вървим, ни сплотява и ние заедно израстваме, а животът е спектър от възможности и чрез ДПС всеки ще открие своя шанс и успешно ще се реализира", заяви в приветствието си Ерол Мехмед. 
В поздрава си към участниците в конференцита Илхан Кючюк заяви:
"Въпреки глобалната затвотреност, ние оставаме отворени към света, защото съпричастността и отговорността са нашето ДНК. Защото сме доказвали, че сме не само част от модерното българско общество, ние участваме активно в неговото съграждане".
След преизбирането си Байрам Байрам поздрави в аванс членовете на Младежко ДПС с 22-годишнината от създаването му.
"През всичките тези години организацията ни се утвърди като най-жизнената и активна младежка партийна структура в национален мащаб. Предстоят ни много предизвикателства, но аз съм убеден, че ще се справим, защото сме единни", заяви Байрам Байрам.
На областния форум бяха определени делегатите за националната конференция на Младежкото ДПС, която също ще се проведе също онлайн.
Мехмед Мехмед

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини