От х:

Днес в x:

Медицинска сестра е сред 46-те заразени от Хасковско, почина жена

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани 46 нови случая на коронавирусна инфекция и един починал, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Починала е жена на 82 години от община Свиленград с диабет и сърдечно заболяване. Тя е била приета в МБАЛ-Свиленград на 28 октомври и ден по-късно е диагностицирана, след което жената е интубирана и на 30 октомври е починала.

Разпределението по общини на заразените е: Хасково – 18; Димитровград – 7; Харманли – 5; Свиленград – 10; Симеоновград - 2; Любимец – 2; Минерални бани - 2;

Сред заразените е медицинска сестра от доболничната помощ в община Хасково. 

Актуална обстановка:

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 699. Общо хоспитализираните лица са 85. В МБАЛ-Хасково са настанени 55. В МБАЛ-Свиленград са настанени 15. В МБАЛ-Димитровград са настанени 5. В Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени 4. В лечебни заведения извън областта се лекуват 6. На домашно лечение са 294 души, починали са 42, а напълно излекувани са 278 души.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Об
    Обичайните коментатори
    3 -4
    18:11, 31 окт 2020
    Къде сте,2552, хаха,привържениците на конспиративните теории,да не ви сложиха маски,нали ги изгорихте ,Ковид да не ви тръшна,да не ви погуби,айде,че скучно стана.Дано поумняхте,глупостите си да не ръсите, здрави бъдете.
    • Зд
      Здравко
      2 -5
      19:27, 31 окт 2020
      Пробита кофа не се пълни, особено със сиво вещество. Не пълните моята тоалетна, та да ви отделям толкова време. Вярвайте си, чакайте Го, проблеми няма. Ако някой не умре от Ковид, ще се ритне от страх.
Последни новини