От х:

Днес в x:

Изгоря жилище в Узунджово

Изображение 1 от 6

    Жилище изгоря в хасковското село Узунджово. Постройката е част от стопански двор, в който се отглеждат патки. При пожара е изгоряла една от стаите, обитавана от семейство.

    Сигнал за инцидента е подаден около 11 часа днес от стопанин, който отглеждал животни в съседство. Именно той забелязал пушек и се обадил на спешния телефон 112.

    По това време обитателите не са били в жилището. Съпрузите обясниха, че са били на работа, а децата - на училище.

    На мястото на инцидента бяха изпратени два екипа пожарникари за потушаване на пламъците. Очакваше се да пристигне следствена група за установяване причината за лумването на огъня. Предполага се, че пожарът е избухнал от възпламеняване на зарядно за телефон, което е било включено в контакт.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ан
      Антрополог
      14 -9
      14:15, 28 окт 2020
      Част от узунджовските Ц.И.Г.@.Н.И, никога не признават, че са такива а се наричат,,аспарухови българи''.
      Всъщност, колкото и да бягат от истината и да се прикриват, те са си чисти Ц. И. Г. @.Н.И, а до края на 50те години, в паспортите на техните бащи и дядовци пишеше Ц. И. Г. @.Н.И.Н.
      Тази група спада към едната от двете големи ромски групи- Дасикане Рома.
      В Хасково и близките села има големи общности от този ромски етнос, доста често живеят в смесени бракове, и колкото да се опитват да се прикрият-винаги, рано или късно се издават чрез нечистоплътност, крадливост, интригантстване, голо самочувствие, склонност към лъжа, обичащи мръсотията, надменност, себелюбие и неблагодарност, егоизъм, дребнавост и тъмен цвят на кожата.
      • Ти
        Типично
        4 -3
        20:42, 28 окт 2020
        за Гошко Иванов
    Последни новини