От х:

Днес в x:

„Януари“ пред хасковска публика ден преди участие на фестивал

 
Представлението “Януари” закрива октомврийската програма в хасковския театър утре вечер. 
Магическият реализъм на Йордан Радичков ще завладее сцената на 27 октомври, от 18 часа.  
А на следващия ден - сряда, “Януари” ще представи ДКТ "Иван Димов" на фестивал в Русе.  
Режисьорът на спектакъла Дамян Тенев е сред тримата номинирани в националния конкурс за млад театрален режисьор „Слави Шкаров“, организиран от Драматичен театър „Сава Огнянов“. За приза ще се борят още Ованес Торосян с авторски моноспектакъл „Game over“ – независим проект и  Денислав Янев с постановката „Една крачка до предела“ от Игор Бауерзима в ДТ – Търговище.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Cl
    Claudia klein
    1 -2
    22:56, 26 окт 2020
    Здравейте и добре дошли в Spotlight Global Financial Services, казвам се Клаудия Клайн, аз съм заемодател, а също и финансов консултант.

    Имате ли остра нужда от финансово укрепване? Имате ли нужда от заем за различни цели? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма чрез | spotlightglobalservices@gmail.com | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | и имате заем в сметката си в рамките на 24 часа, защото ние предлагаме отлични услуги по заема по целия свят.

    Ние предлагаме всички видове заемни услуги (Личен заем, Бизнес заем и много други), предлагаме както дългосрочни, така и краткосрочни заеми, а също така можете да заемете до 15 милиона евро. Моята компания ще ви помогне да постигнете най-различни цели с широка гама от заемни продукти.

    Знаем, че получаването на легитимен заем винаги е бил огромен проблем За хората, които имат финансови проблеми и се нуждаят от решение на тях, много хора се затрудняват да получат заем от собствените си капитали от местните банки или други финансови институции поради висок интерес процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг / доход, нисък кредитен рейтинг или някакви други причини.

    Няма повече време за изчакване или стресиращи банкови посещения Нашата услуга е достъпна 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата - можете да получите заем и да завършите транзакциите си, когато и където и да е необходимо.

    Ние предоставяме услуги за заем от 24 часа от световна класа. За запитвания / въпроси? - Изпратете имейл до | spotlightglobalservices@gmail.com | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | и получавате отговор за миг

    Можете лесно да ни проверите на нашия уебсайт чрез: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Вашето семейство, приятели и колеги не трябва да знаят, че нямате пари в брой, просто пишете ни и ще получите заем.

    Вашата финансова свобода е във вашите ръце!

Видеа по темата

Още новини

Последни новини