От х:

Днес в x:

Борисов изпълнява работните си задължения, увери пресслужбата

И към момента премиерът Бойко Борисов изпълнява работните си задължения и е в постоянна връзка с членовете на Министерския съвет, обяви правителствената пресслужба след като по-рано днес Борисов обяви, че е с положителен тест, чувства общо неразположение и се лекува в домашни условия.

Министър-председателят има общо неразположение и не се налага вицепремиер да го замества, каквато е процедурата в случай на по-сериозно влошаване на здравословното състояние на премиера, посочва службата.

Източник: dnevnik.bg

Коментари в сайта (7)

  • 1
    3,
    3,14
    5 -1
    06:37, 26 окт 2020
    Десет години само болни ни управляват!Затова сме стигнали дъното!
  • 2
    Хх
    ХХ
    3 0
    08:30, 26 окт 2020
    Къде са ваксините за народа ?
  • 3
    ??
    ????
    3 0
    09:13, 26 окт 2020
    Теб ще те излекуват,но на "лошия материал" едва ли някой ще обърне внимание.Само когато умрат,ще ги пишат, че са от вируса!
  • 4
    Жо
    Жоро
    5 0
    09:15, 26 окт 2020
    От никакъв Коронавирус не е болен тоя изрод.
    Това е част от програмата на ГРОБ за затягане на мерките.
    А пък и ще има оправдание да се покрие тулупът отвратителен.
  • 5
    Ня
    Някой
    5 0
    09:24, 26 окт 2020
    Ода на радостта!!!
    Нека камбаните на всички храмове бият денонощно по поръка на метрополитите за оцеляването на любимия им лидер! Нека джамиите станат мястото, където вярващите също целодневно да отправят молитви за спасението на вожда! Синагоги и прочее да пеят псалми и дано ги чуят отвъд, Той да оцелее! Европейската народна партия също да бди за спасението на душата Му, че ако се разприказва – спукана им е работата…Хамериканците, по специално тия от дълбоката държава вече треперят за следващите разплащания по „фантомите“, дето пък въобще не са й планирани от тях, и организират бдения за възхвала на тоя, дето плаща за да оцелява. Кремъл обяви, че без него потоци, аецови и прочее са свършили и затова да не дава още богу дух. Ердоган лично е потресен, че ако с Него се случи нещо, ДПС-то също ще трябва да разчита само на еничарите. Изобщо настъпи световен катаклизъм защото Той се прави на болен … за да излъжи пак всичките, и най-вече себе си, че е нещо. Това НИЩО!
  • 6
    **
    * * *
    4 0
    10:01, 26 окт 2020
    Дано пукне крадливата комунистическа мутра.
Последни новини