От х:

Днес в x:

Първи случай на болен едновременно от Ковид-19 и от грип А в Мексико

Мексиканските власти съобщиха за първия случай в страната на човек, болен едновременно от Ковид-19 и от грип А (H1N1), предаде Франс прес.

Това е 54-годишна жена, която страда от автоимунни заболявания, хронична болест на белите дробове, и е имала рак и наднормено тегло.

Пациентката е показала симптоми в края на миналия месец и е била настанена в болница. Състоянието й бе определено като стабилно.

Мексико е на четвърто място в света по брой смъртни случаи от причиняваното от новия коронавирус заболяване Ковид-19 - 83 781. Регистрираните заразени са над 817 500, като страната е девета по този показател. Мексиканските власти обаче признават, че реалният брой на случаите на коронавирус е по-висок.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ha
    Haha
    1 -1
    12:54, 12 окт 2020
    И ако недай си почине от какво ще е смъртта - рак, ковид или грип А?
    • Мн
      Много смешно!
      2 -1
      15:34, 12 окт 2020
      В момента съм в болница с Ковид. Повярвайте, никак не е безобидно. При мен протича тежко и изтощително. Персонала е прекрасен! Благодаря им до земи! А на тези, които не вярват, ще им кажа - Голям залък хапни, голяма дума не казвай!!! Застраховани НЯМА!
    • До
      До мн смешно
      0 0
      10:06, 13 окт 2020
      Слушай ся трол утрепан герберски тия може да ги разправя на баба си... Много си зле ама имаш време да чакаш на телефона в болницата, Тръмп пък го прекара на крак за 2 3 дни...
Последни новини