От х:

Днес в x:

Новото гадже на Брад Пит се заяде с Анджелина Джоли

Новото гадже на Брад Пит – моделът Никол Потуралски, написа следното послание в социалните мрежи: „Щастливите хора не мразят!“.

Очевидно 27-годишната приятелка на холивудския актьор прави намек на Анджелина на фона на твърденията, че напрежението между нея и Пит ескалира.

Зашеметяващата Никол сподели този загадъчен цитат в профила си в Instagram във вторник вечерта. 

Това се случва, след като миналата седмица се появиха слуховете, че отношенията между 56-годишния Брад и 45-годишната Анджелина са обтегнати до краен предел и двамата дори вече са спрели да посещават семейна терапия.

Никол Потуралски има 210 хиляди последователи в Instagram, като славата ѝ в социалните мрежи от ден на ден нараства все повече и повече.

Смята се, че красавицата излиза с Пит от началото на годината. Двамата се появиха заедно за първи път на шоу на Кание Уест в Холивуд през ноември 2019 г.

Никол е омъжена за ресторантьора Роланд Мери, от когото има и син. Бизнесът на г-н Мери е ситуиран в Берлин. Твърди се, че бракът на красавицата и 68-годишния й съпруг е "отворен" и той нямал нищо против близките й отношения с Брад.

Към момента Никол има договор с модната агенция Next Management. За връзката ѝ с холивудския актьор се заговори миналия месец, когато двамата бяха забелязани да пристигат в южната част на Франция с частен самолет. Двойката посети замъка Миравал, където Пит и Джоли сключиха брак преди 6 години.

Бившата двойка купи имението във френската провинция, включително и лозето към него, през 2011 г. за сумата от 60 милиона долара. Наскоро Брад представи ново скъпо розе, произведено в Миравал. 

View this post on Instagram

Happy people dont hate 🧡🧡🧡

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини