От х:

Днес в x:

8 °C

Лондонската седмица на модата се открива с дефиле на "Бърбъри"

Без присъствието на журналисти и клиенти от цял свят в британската столица се открива Лондонската седмица на модата с дефиле на "Бърбъри", предава Франс прес.

В условията на пандемия организаторите предвиждат малък брой физически ревюта. Осемдесет дизайнери ще представят творенията си до вторник, като преобладаващата част ще могат да бъдат проследени чрез видеоматериали, качени на сайта на Лондонската седмица на модата.

Сред осмелилите се да представят физически своите колекции фигурират турският моделиер Бора Аксу, работещ в Лондон, асът на луксозните плетива Марк Фаст и китайската марка "Пронаунс". Тези дефилета ще могат да бъдат проследени в реално време и в интернет.

Откриващото дефиле на "Бърбъри" представя колекцията пролет-лято 2021 г. на италианския си дизайнер Рикардо Тиши, който в сътрудничество с немската художничка Ан Имхоф залага с моделите си на "радикална среща на модата с изкуството". Шоуто без публика ще бъде предавано директно в платформата "Туич".

Сред очакваните ревюта през тази седмица са тези на Виктория Бекъм, на южнокорееца Юдон Чой и на британката Моли Годард. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини