От х:

Днес в x:

19 °C

Социалистите от Хасково избират лидер па партията днес

Изображение 1 от 5

  Социалистите от цялата страна гласуват днес, за да изберат лидер на партията в първия в историята на БСП пряк вот за това.

  Преди дни в Хасково настоящият водач на партията Корнелия Нинова, която и сега е номинирана за ръководния пост, заяви, че провеждането на избори по този начин-с няколко номинирани за лидер и пряко гласуване, е доказателство за демократичност и опровержение, че БСП е еднолична партия.

  На финалната права Корнелия Нинова остана в пряка конкуренция за лидерския пост на Столетницата с Кирил Добрев. Има още двама кандидати.

  Изборният ден започна в 7 часа и ще продължи до 19 часа в  над 1 140  избирателните секции в страната.

  Вотът във вътрешно партийните избори в Хасково се провежда на седем места. Председател на изборната общинска комисия е Татяна Пальова.

  Още рано сутринта в секцията в щаба на БСП гласува местният лидер на социалистите Камен Тодоров.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   Го
   Гост1
   28 -12
   09:36, 12 сеп 2020
   Този Камен не е ли ляв ляв та чак на левия бряг.
   • Ве
    Веселият Роджър
    25 -16
    10:45, 12 сеп 2020
    Ти къде си видял десен социалист? Всички са с обрати резби и мечтаят да ги приведат на брега на реката Стикс.
   • Qs
    Qsno
    16 -22
    11:58, 12 сеп 2020
    Явно жена ти е патила.Камен е пич!!! Виж коментара
   • ВК
    В комуната
    11 -5
    18:54, 12 сеп 2020
    Не знам, дали е пич, но знам, със сигурност, че е наркоман и то от доста години. Такива хора нямат място на подобни постове. Пореден голям срам за комунистите. Смениха онова образовано момче Антон, за един наркоман с връзки...
  • 2
   Ха
   хахаха
   19 -26
   11:13, 12 сеп 2020
   Корнелия днес побеждава и БСП вече е пред герб. Во... Виж коментара
  • 3
   Че
   Честни избори от БСП
   14 -5
   11:42, 12 сеп 2020
   Последен опит за саботаж на прекия избор започна в последните 24 часа преди началото на вота. След като не успяха с нелигитимни национални съвети, вътрешните опозиционери насочиха цялата си енергия към технологиите за изборни измами. Окръжното разпратено до верните им хора е да свалят резултата на Нинова като произвеждат невалидни бюлетини.за целта при отварянето на кутиите са инструктирали техните хора , на живот и смърт те да са тези ,които вадят бюлетината от урната измежду всички членове на комисията. При ваденето ако видят бюлетина на Нинова да драскат върху нея , да заграждат още един кандидат и по всякакви възможни начини да я правят невалидна.
   • Сл
    Слабонервен
    12 -7
    12:45, 12 сеп 2020
    Ужас!Направо се сринах емоционално!
  • 4
   Ka
   karenin
   12 -12
   13:16, 12 сеп 2020
   БСП и ГЕРБ са едно и всички го знаят. Времето и на двете партии мина и всяко едно управление на една от двете ще води страната все по-надолу, макар че, от това по-надолу което е в момента едва ли има. Ето защо първата стъпка трябва да е час по-скоро -оставка на сегашното корумпирано и неадекватно правителство, което тормози и задушава бизнеса и целия народ.
  • 5
   Фъ
   ФъКю
   15 -12
   13:43, 12 сеп 2020
   Радев ще гласува в с. Славяново в 17:30ч.Хаааа, отрепки червени.
   • Бю
    Бюкъф с ПКП
    13 -12
    14:34, 12 сеп 2020
    Грешка,голяма грешка.Инфото е не точно.ББ вече е гласувал в пощенската кутия на ПКП.
    А ,Радев е гласувал с МИГ 29 над Брюксел.
   • Бр
    БРАВО БЮКЪФ
    8 -4
    14:51, 12 сеп 2020
    Изпълни ми сърцето и душата и съм сигурна,че не е само моето
  • 6
   Аз
   АЗ
   14 -8
   15:07, 12 сеп 2020
   Радев е класа и висш пилотаж!!! Фигурите КАМБАНА и КОБРА от този висш пилотаж са най-малкото,което може да представи Радев!
   • Пе
    Перде Кериз Светулков
    5 -8
    18:21, 12 сеп 2020
    Радев всяка вечер прави висш пилотаж от Кама Сутра и други работи върху Деса ! Съответно и половинката му участва в пилотажа като показва наученото от шоуто на Слави и казармата от преди години.
   • За
    Завеса
    5 -2
    21:48, 12 сеп 2020
    Такава злоба в едно перде-просто не е истина.Коментар,белязан от безсилието на словото!Жалко
   • Що
    щора
    3 -4
    22:36, 12 сеп 2020
    Креватната гимнастика по време на президентски мандат е най-пълноценна и доходна!
  • 7
   До
   До щора
   1 0
   22:16, 13 сеп 2020
   Що не си намериш тогава и ти президент? Много си малка и елементарна за това, още повече, че от щора не можеш да станеш и ликьосано перде

  Хороскоп за 21.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
  21 сеп 2020
  Последни новини