От х:

Днес в x:

Трима души са задържани с дрога при полицейска спецакция

    Полицейска операция за противодействие на разпространението, държането и отглеждането на дрога са провели свиленградските полицаи, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

    На 29-ти те са проверили дом в жк “Простор“ в Свиленград, обитаван от 28-годишен младеж. Под контрола на прокуратурата са извършени процесуално-следствени действия в жилището и са намерени 1283 грама марихуана, 318 грама амфетамин, 9 грама метаамфетамин, 66,1 грама оксикодон и 6,5 грама кокаин. Работата по стартиралото досъдебно производство продължава. Младежът с инициалите В. Д. е задържан до 24 часа.

    В тополовградското управление също е задържан мъж за отглеждане и съхранение на дрога. На 29-ти, полицаи са проверили дома му в село Радовец, където са открили 12 конопени растения с общо тегло 1,5 кг в сурово състояние.

    Хасковските полицаи също са завели производство за държане на дрога. На 28-ми, в жилище на улица „Петко Каравелов“ в областния град те са установили 7 полиетиленови пликчета със суха зелена листна маса – марихуана с общо тегло 100, 83 грама. 19-годишната обитателка на дома е задържана до 24 часа по заведеното бързо производство.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини