От х:

Днес в x:

15 °C

Арест в Хасково за наркотрафикант в Нидерландия

Мярка „задържане под стража“ наложи днес Хасковският окръжен съд на турчина Тащемур Джелал. Тя е във връзка с образувано производство по изпълнение на Европейска заповед за арест. Заповедта е издадена от прокуратурата и потвърдена от съда в Нидерландия на 27-ми януари тази година, за престъпление свързано с незаконен трафик на наркотични и психотропни вещества.

Ако бъде доказана вината му, за деянието, за което е разследван го очаква максимално наказание „лишаване от свобода“ за срок от 12 години, съгласно правото на издаващата държава.

Днешното определение подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд – Пловдив в тридневен срок.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Политиците в Западна Европа
  зависят от такива гласоподаватели
  ....
  както ГРОБ/ДПС зависят от египтянските гласове
  ...
  Така че чакайте НАТО да ви спасява от Отоманската Империя - кога цъфнат цървулите :))
  • Д.
   д.р Менгеме
   7 -3
   21:18, 27 авг 2020
   Пий си редовно хапчета, лягай си рано и още дълго години ще се редиш на опашката за пенсията си!
  • До
   До Доктор Менгеме
   3 -6
   21:38, 27 авг 2020
   1) Пенсията ми е Америкаснка
   2) 2050 България ще е 4.5 милиона - така че е проблем кой ще плаща твоята
   3) Даже Ефтините санитарки Филипинки не искат да живеят в България
   ....
   Така че има 100% шанс да си умреш като куче в собствените си ***** :))
 • 2
  Яд
  Ядосан
  9 -2
  23:07, 27 авг 2020
  Винаги съм се чудил на хора като теб,напуснали България.Плюят я.Недоволстват.........А винаги наблюдават събитията.Страхливец...нали имаш американска пенсия,защо следиш бг новините...МИШОК
  • Ам
   АмериканскиХойКосмат
   1 -6
   02:14, 28 авг 2020
   Представи си че имам желание да стана робовладеле... Виж коментара
 • 3
  То
  Тошко
  2 -1
  00:10, 28 авг 2020
  Тази госпожа от охрана на съдебната власт защо не със маска .

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини