От х:

Днес в x:

0 °C

Ремонтират спортните игрища на СУ „Св. Паисий Хилендарски“ за близо 200 000 лева

Изображение 1 от 4

  В ход е изпълнението на ремонт на спортните игрища в СУ „Паисий Хилендарски“, съобщиха от община Хасково. Той се извършва по проект „Красива България“, проектно предложение „Подобряване на социалната инфраструктура“.

  Споразумението между Община Хасково и Министерство на труда и социалната политика за финансиране по проект „Красива България” е подписано на 14.02.2020 г.

  Днес хода на строителните работи провериха заместник-кметът с ресор „Строителство“ Динко Тенев и заместник-кметът с ресор „Образование“ Мария Вълчева, както и експерти от отдел „Строителство“ в община Хасково.

  В СУ „Св. Паисий Хилендарски“ се извършва ремонт на прилежащата инфраструктура на училището, частично премахване, изграждане и ремонтиране на компрометирани монолитни стълбища и трибуни към спортни игрища, изграждане на нови подпорни стени, полагане на нова бетонна настилка, полагане на нова асфалтова настилка по игрищата, ситуирани в югоизточната част на имота.

  Предвижда се цялостно разрушаване и премахване на съществуващите бетонни трибуни и стълбищни рамене. Старата асфалтова настилка ще се фрезова, ще се изпълни битумен разлив и ще се положи нов асфалт. Ще се изградят нови трибуни, стълбищни рамена и подпорна стена с монолитна стоманобетонна конструкция.

  Стойността на строително-монтажните работи е 198 491,06 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение – 4 месеца.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Mu
   Mustafa Kerim
   12 -2
   15:26, 11 авг 2020
   "бъдещето на Хаскьой" е в това училище, има в предвид след 7. клас..
  • 2
   Су
   Сурнѝ!
   15 -3
   16:04, 11 авг 2020
   Новите трибуни чамови ли ще са, че за тези пари трябва да са от махагон?
  • 3
   Из
   Изпатила
   18 -6
   16:13, 11 авг 2020
   Крадливата директорка дебело ще намаже филията!
  • 4
   Ха
   Хасковлия
   11 -1
   18:13, 11 авг 2020
   В дворовете на Васил Левски, Езикова гимназия се правят два пъти по малко неща, а стуват по 500 000лв...
   • На
    Намерил довод
    4 -2
    18:35, 11 авг 2020
    Моля другарко и той пишка на оградата...
  • 5
   Ма
   Марчев
   9 -5
   20:06, 11 авг 2020
   Нере за Динко Тенев ухаеш на пот и леш и **************** крадливите управници на Хасково.
  • 6
   Ге
   Гешя
   9 -3
   22:38, 11 авг 2020
   С Хасково е свършено няма го вече с този кмет застой голям нищо не се прави и няма и да се прави!
  • 7
   Ал
   Алоооууу
   4 0
   01:50, 12 авг 2020
   Кмете, а улиците КОГА? Целия град е в дупки...

  Хороскоп за 21.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще е най-добре, ако се отдадете на пълна почивка. Позволете си го дори само през един ден от седмицата. Помислете за себе си и за неща, които да ви освежат. Предложение за вечерта ще ви мотивира за промяна на външния ви вид. Не пренебрегвайте онова, което ви предлага сърдечния партньор.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма и наред със своите задачи ще се включите активно в решаването и на обществените. Ще изпълните както своите, така и очакванията на другите към вас. Волята ви ще укрепне, ще се освободите от съмненията и тревогите си, а пътя ви ще стане по-ясен.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Каквито и усилия да ви струва това останете си в къщи днес и се опитайте да бъдете максимално полезни на себе си и на семейството си. Със свежото си чувство за хумор ще успеете да създадете приятна атмосфера около себе си. Поканете приятели на вечеря и се забавлявайте.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще посветите времето си в проучване на нова дейност, от която очаквате добри доходи. За да напреднете по-бързо се съветвайте с хора, които са запознати с материята и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Пригответе се за работа. Неотложни ангажименти ще приковат вниманието ви. Умората обаче, ще ви накара да потърсите пътища за развлечения и релаксация. И независимо от всичко трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Останете търпеливи, запазете спокойствие.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Доброто сътрудничество, което градите с партньорите ви се отразява позитивно на мисленето, работата и печалбите ви. Но мислете за себе си, бъдете по-рационални по отношение изразходването на енергията си и не се разпилявайте излишно. Романтично запознанство и начало на дълга връзка.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Поради многото си ангажименти днес ще решавате проблемите си в движение, но грижата ви за другите ще е от първостепенна важност за вас. Възможни са затруднения от технически характер, но ще се справите. Отношенията с човек от обкръжението ви могат да се изгладят с компромиси и от двете страни.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нерешени проблеми от личен характер ще ви занимават и привеждат в активност. Бъдете прагматични и не отхвърляйте съвети и помощ. Чуждият опит също може да ви бъде полезен. Сигурно е, че няма да пренебрегнете интересите си и ще ги отстоявате докрай. Здравето ви се нуждае от повече грижи. Нуждаете се от повече ведрина в живота си.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще постигнете спокойствие и ще балансирате по важност приоритетите си. Наред с това ще се погрижите за дома и семейството си. По отношение на общ проблем ще трябва да предприемете по-решителни стъпки за да го приключите в срок и добре за всички ви. Очакванията ви ще се сбъднат и ще се поздравите с успех.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  За да не останете разочаровани, не хранете прекалени очаквания към никого. Ще бъдете щастливи, ако станете по-малко претенциозни към другите. Отнесете се великодушно към стоящите по-долу от вас и ги насърчете. Проблем може да се окаже неразбирането, което ще срещнете от специален за вас човек. Имайте търпение и не налагайте мнението си.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще въвеждате ред в делата си и без затруднение ще създавате нови познанства. Наред с това ще преосмислите отношенията си с някого, който с поведението си влияе деструктивно на мислите и решенията ви. Следвайте разума и сърцето, това ще ви помогне с достъпни средства да постигнете намеренията си.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Вероятно интуицията ви подсказва да си останете в къщи днес. От друга страна не е изключено ваши добри приятели да ви отправят съблазнително предложение за веселба навън. Делови ангажименти също ще ви изкушават да напуснете леглото днес.
  21 яну 2021
  Последни новини