От х:

Днес в x:

4 °C

Автомобил, търсещ изтичане на газ, притесни димитровградчани

Изображение 1 от 3

  Автомобил, обследващ газопреностната мрежа за изтичане на газ, притесни димитровградчани, които изпратиха снимки до нашата медия. На задната част на автомобила с много удивителни е изписано: "Система за автоматично локализиране на изтичане на газ!", "ВНИМАНИЕ !!!", "Бавно движещ се автомобил! Моля за вашето разбиране!"

  Потърсихме за информация газопреносното дружество, където разговаряхме с Илия Илиев, който ни увери, че няма място за притеснение. Това е ежегодна процедура, с цел осигуряване на безопасната експлоатация на газопреносната мрежа. Веднъж годишно се предприема обследване на мрежата от специализиран автомобил, който търси евентуален теч.

  Няма никакво място за притеснение или паника, това е ежегодна проверка, за да осигурим безопасната експлоатация на мрежата, заяви Илиев.

  Ситигаз ще се постарае за в бъдеще да информаира предварително обществото при подобни обследвания, за да не се създава паника и притеснения у гражданите, заяви представителят на компанията.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Дг
   Дгд
   11 -8
   17:21, 5 авг 2020
   Аз съм против съседите ми да се газифицират. Забравяш котлона и заминава целия вход. Благодаря, опасно е!
   • Ко
    Котлона
    5 -4
    23:31, 5 авг 2020
    Ти ако забравиш ел. котлона , какво става
   • Тт
    Тт
    5 0
    10:21, 6 авг 2020
    Пожар, а не взрив!
   • .
    .
    2 -1
    19:20, 6 авг 2020
    Това не е ПРОПАН БОТАН, а е ПРИРОДЕН ГАЗ от който няма никаква опасност. Ами, ако се запали кабел на токов котлон или гръмне бутилка на пропан бутан? Тогава НЕ ВХОДА , а целия квартал ще замине!!! Газовото дружество мисли за гражданите си и за тази цел има изработено специално устройство, което ако усети изтичане на газ, котела на секундата спира да работи и няма никаква ама никаква опасност. Престанете вече с тези глупости и простотии. Цял свят се отопля по този начин, готви и се къпе, а само ние българите със злобата си сме все на заден план. После, защо сме били в това състояние. Ето заради такива като вас!!!! Оставете комшиите си, да се газифицират, след време и вие ще искате. Убедена съм!!!

  Хороскоп за 28.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Професионалните ви ангажименти да ви занимават и през почивните дни. Това едва ли ви изненадва и още по-малко разочарова. Работата ви носи удовлетворение, пък и не е толкова натоварена, колкото интересна. Посветете й се и днес, заслужава си. Благоприятен период за нови начинания и планиране на дългосрочни проекти.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Сега енергията ви е в изобилие, затова отрано се замислете как най-добре да използвате тази благодат. Придобивате нови познания и умения. Любовта ви се усмихва, затова е твърде вероятно да пренебрегнете част от професионалните си задължения, за да прекарате времето си с любимия човек.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще станете съпричастни на чуждите проблеми и ще им посветите голяма част от времето си днес. Не пренебрегвайте задачите си, особено онези, които са със срок днес. Неотложни решения ще ви подтикнат към адекватни и бързи реакции. За много от вас денят се свързва и със спонсорство и реализирани финансови сделки.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса,одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Умората ще ви подтикне да потърсите тихо място за отмора. Уважавайте желанието и на другите да се чувстват спокойни, отнесете се с разбиране към проблемите им. Новини, свързани с финансите ви ще подобрят настроението ви, но и ще ви направят по-активни в уреждане на срещи и други делови задачи.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Грижейки се за интересите си, ще проявите разбиране към работата и проблемите на околните, с което ще ги приобщите към работата си. Без да се оставяте на случайността, ще действате съобразно новите условия, както на работното място, така и в обществено-политически план. Предложение за работа или обучение в чужбина за други.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Здравето ви ще ви застави да потърсите нетрадиционни методи на лечение. Любим човек също би ви помогнал да се разтоварите от напрежението и да се заредите с позитивни мисли. Дайте си сметка, че умората засилва притесненията ви, като ви прави нервни и раздразнителни. По-леко ще ви стане и от новината, която ще ви поднесат вечерта.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С лекота ще осъществявате идеите си днес. Ще очаровате с присъствието си и ще срещате разбиране и съпричастност. Няма да се затрудните и в общуването с деловите си партньори. С основание очаквате повишение на материалното си състояние. За здравето трябва да се погрижите, съществува опасност от настинки и хронични страдания.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не се противопоставяйте сляпо на нововъведенията около вас. Изслушайте застъпниците им, може би наистина имат право. Насочете енергията си в позитивна насока. Изявете потенциала си. Възможности за това не липсват, просто трябва да вдигнете поглед. Близост и хармония с човек от обкръжението ви.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С поведението си респектирате околните и така съзнателно ги подчинявате на волята си, спестявайки си изненади. С навременните си действия по интересуващ ви въпрос ще благоприятствате професионалното си развитие. Не позволявайте да се показвате отегчени пред някой, който ви интересува.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Предстои ви решаването на важен въпрос. Трудно ще ви е да вземете от раз решение, затова бихте могли да се посъветвате с хората около себе си. Със сигурност има човек, на когото бихте могли да се доверите. Вечерта се заемете с нещо приятно и разтоварващо. Работата не е за предпочитане.
  28 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Денят е удачен за експерименти от всякакъв род. Ентусиазмът ви е заразителен и отваря всички врати пред вас. Великодушието ви ще ви спечели нови приятели. Отдайте се на желанията си - днес почти всичко ви е позволено.
  28 яну 2021
  Последни новини