От х:

Днес в x:

Амбър Хърд: Джони Деп хвърляше по мен бутилки като гранати

На третия ден от показанията си на свидетелската скамейка на съдебния процес за клевета в Лондон, заведен от Джони Деп срещу таблоида "Сън", бившата му съпруга Амбър Хърд заяви, че той бил хвърлял по нея бутилки "като гранати", предаде Ройтерс.

В същото време 34-годишната актриса отрече да е прерязала върха на пръста му по време на бурна разпра. Хърд даде показания пред Върховния съд в Лондон в полза на издателите на таблоида "Сън", който описаха Деп в статия от 2018 година като "бияч на съпруги".

Актрисата обвинява бившата си половинка в най-малко 14 случая на физическа агресия. Тя даде показания за инцидент в Австралия през март 2015 година, когато е била подложена на 3-дневно мъчително отвличане.

Деп обвини Амбър, че е хвърлила по него голяма бутилка водка, която била прерязала върха на пръста му.

"Аз хвърлях неща по Джони само в случаите, когато исках да се измъкна, когато започваше да ме пребива!", контрира бившата му съпруга.

Относно този инцидент Хърд си спомни, че тя измъкнала от ръцете на Деп бутилка водка, от която той пиел, и я разбила в пода. Това предизвикало гневна реакция от негова страна. Той започнал да хвърля в нейна посока други бутилки "като гранати", една след друга. Деп я замерил с всички шишета, до които могъл да се добере от барчето.

Съдебният процес ще приключи идната седмица, но присъдата ще бъде издадена по-късно, уточнява агенцията

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини