От х:

Днес в x:

Футболен фен клуб „Арда 1924“ се срещна с кмета на община Кърджали:

Изображение 1 от 3

    Футболен фен клуб „Арда Кърджали -1924“ се срещна тази вечер скмета на Кърджали д-р инж.Хасан Азис . Те настояха  да има местни играчи в „Арда 1924“ и отношение към Ахмед Осман, който според тях още има потенциал за игра на терена.
    „Дали става въпрос за Кърджали, дали става въпрос  за Мюнхен или за  Мадрид със сигурност всеки иска да играят местни хора.Това е естествено.И ние  също имаме очакването и желанието в нашия отбор, в местния клуб да има повече местни играчи. В разговорите, които съм водил, включително и с президента на клуба, съм подчертавал, че  политиката на клуба трябва да се ориентира към местни играчи и играчи от национален мащаб в страната“, каза кметът.Той посочи, че общината и обществеността на Кърджали са оценили по достойнство Ахмед Осман, който м.г. бе удостоен с най-високото звание „Почетен гражданин“, избран е и за „Спортист на годината“ за 2019г. Кметът допълни, че от страна на общината  е малка част от финансирането, издръжката на клуба е от Румен Гайтански.

    В срещата се включи и президентът на клуба Петър Пешев, който каза, че решението А.Осман да напусне клуба е на треньора.Според него предложено му било да бъде подпомогнат да изкара курсове за треньор или да остане част от клуба.Пешев пое ангажимент да информира треньора за искането на фен клуба.

    Кметът увери, че общината ще продължи да подпомага А.Османнезависимо като играч или на друго поприще, защото има потенциал.

    Фен клуб „Арда Кърджали -1924“ връчи на кмета плакет и му благодари за цялостната подкрепа и за осигурения транспорт за футболни събития.

    Това съобщиха от Пресслужбата на Община Кърджали.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини