От х:

Днес в x:

ОИЦ промени датата на информационното събитие в Първомай

Областният информационен център – Пловдив промени датата за организиране на информационното събитие в Първомай. То ще се състои на 25 юни (четвъртък) от 10.30 часа, вместо на обявения 23 юни. То ще бъде позиционирано пред входа на сградата на Общинска администрация.

ОИЦ преустанови мероприятията поради възникналата необходимост от предприемане на мерки за предотвратяване и ограничаване на разпространението на корона вирус. След възстановяването им, до момента, девет населени места бяха посетени от експертите на Областен информационен център – Пловдив в рамките на девет работни дни. По-голямата част от събитията се проведоха на открито под формата на изнесена приемна при съблюдаване на всички изисквания за безопасност, свързани с COVID-19.

Експертите консултират заинтересованите страни с подробна информация относно актуалните възможности за кандидатстване по различни Оперативни Програми и Програмата за развитие на селските райони (ПРСР). Има и интерес към подкрепа на предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19. Експертите на Центъра ще разяснят на физически и юридически лица целите на мерките, допустимите кандидати, финансови параметри и изисквания, отбелязани в условията за кандидатстване.

Освен всичко останало може да получим подробна информация относно използване на платформата ИСУН2020 - запознаване с документация, входиране на проекти и следене на електронните обществени поръчки.

Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини