От х:

Днес в x:

Родолюбие и ЗАЩИТА подкрепиха Райна Йовчева

Гражданско сдружение "Родолюбие" и партия "Съюз на патриотичните сили ЗАЩИТА" днес официално заявиха подкрепата си за мажоритарния кандидат от „Коалиция за България" Райна Йовчева.

"Съдбата на страната ни е в нашите ръце! Трябва да сме отговорни преди избора си, затова нашето единодушно решение е да подкрепим Райна Йовчева. Сигурни сме, че тя ще защитава интересите на хората от областта"- изразиха категоричното си мнение представителите на двете организации .

„Приемам тази подкрепа повече като отговорност. Сигурна съм, че няма да излъжа за доверието, което получавам от ваша страна - изрази благодарността си Йовчева и допълни, че силно се надява, че всички които ще отидат до урните на 5 юли, ще са направили обективна оценка за свършеното от това правителство през последните 4 години и тогава ще направят своя вот.

Райна Йовчева определи срещите си с хората като най-ценното по време на мандата си като областен управител и сега в кампанията за предстоящите избори. „Ще се опитаме да поправим грешките и да вземем предвид заръките на хората" - заяви Райна Йовчева. Желанието й е 8-те депутати от хасковски избирателен район, които ще влязат в парламента, да работят за просперитета на областта и да се справят с проблемите.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини