От х:

Днес в x:

Спипаха нелегална спиртоварна в Крумовградско, двама жадни от областта със заплахи за саморазправа

Нелегална спиртоварна са открили криминалисти от РУ-Крумовград в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. При проверка в село Гулийка вчера по обяд в прилежащи части към търговски обект били намерени 300 литра наливен алкохол без акцизен бандерол и съоръжение за производство на алкохол. Бидоните с алкохол и устройството са иззети. В полицейското управление по случая е задържан 53-годишен. Образувано е досъдебно производство по чл.234, ал.4 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс. Разследващ полицай в РУ-Крумовград продължава работата по случая.

За отправени закани за убийство 61-годишен е задържан в РУ-Ардино. Инцидентът станал около 16 часа вчера в ардинско село. При възникнал спор мъжът заплашил свой роднина. Проверката по случая се извършва в група „Охранителна полиция“ в управлението.

531 дървета били незаконно отсечени в землището на село Метличка през месец май. С постановление на Районната прокуратура в Момчилград е образувано досъдебно производство в РУ-Кирково за незаконна сеч. Полицията издирва извършителите на деянието.

 За отправени заплахи 40-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Агресията била насочена към 33-годишна жена. Проверката по случая е по чл.144, ал.3 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс и се извършва от сектор „Охранителна полиция“.

Две досъдебни производства за кражби са образувани в РУ-Кърджали с постановления на Районната прокуратура. Откраднати са били строителни материали от обект в областния град и техника за рязане от частен двор. Издирват се извършителите на деянието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини