От х:

Днес в x:

Неправоспособен хлапак подкара нерегистриран мотопед, заловиха го при Черешица

Неправоспособен водач и две нерегистрирани моторни превозни средства са били засечени на територията на полицейските управления в Кърджали и Джебел. 16-годишен се придвижвал с мотопед в района на село Черешица и при извършена проверка се установило, че водачът не притежава свидетелство за правоуправление, а мотопедът не е регистриран. Мотопед без регистрация управлявал в землището на село Мишевско 49-годишен, който бил проверен снощи около 23 часа. Работата по двата случая е по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Криминалисти от РУ-Кърджали са разкрили кражба на велосипед. За извършеното престъпление сигнализирала 40-годишната собственичка на велосипеда, който изчезнал от двор в областния град. При направените проверки криминалистите стигнали до извършителя на деянието – 16-годишен от Кърджали. Колелото е намерено и иззето. Работата по случая продължават сектор „Криминална полиция“ и инспектор от Детска педагогическа стая.

 Полицаи от РУ-Крумовград издирват извършител на кражба от училището в село Подрумче. В сградата било проникнато след счупване на метална решетка и прозорец, след което от една от стаите бил изнесен компютър. Дежурна оперативна група от полицейското управление е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство по чл.195, ал.1, т.3 от Наказателния кодекс.

 Бързо производство е започнато в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 14,30 часа вчера на разклона за село Божурци полицаи спрели за проверка 61-годишен водач на „Фолксваген“. Тестът за алкохол отчел 1,29 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но е отказана кръвна проба за анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

 Екип на пожарната служба в Кърджали помогнал за пренасянето на болен човек до спешните медици след подаден сигнал вчера в 8,45 часа. Трима служители отводнили сутерен на къща в областния град снощи около 19 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини