От х:

Днес в x:

1 °C

Ето къде живеят най-красивите мъже и жени

Beautifulpeople.com е международен сайт за запознанства. Според правилата на платформата не всеки обаче може да се регистрира - профилите на начинаещи кандидати минават през процес на одобрение от вече признати за красиви членове на сайта.

В рамките на 48 часа последните трябва да преценят дали новите кандидати, които искат да си направят акаунт, са достатъчно красиви. Ако "старшите" преценят, че "новобранците" не отговарят на това изискване, профилът им не получава одобрение и съответно бива изтриван.

От 2002 г. сайтът за запознанства прави и своя годишна класация за красота. Въз основа на това кои жители на кои страни са били по-често признавани за хубави и, съответно, кои не са получавали достъп до платформата, всяка година сайтът изготвя списък на държавите според привлекателността на гражданите им.

Настоящата година за най-красиви и от двата пола са признати потребителите от Скандинавските страни, като на върха на класацията при силния пол са мъжете от Швеция, а при жените - от Норвегия. В Топ 5 на най-актрактивните представители при господата, попадат още бразилците, датчаните, италианците и португалците.

Ето как изглежда топ 10 на мъжете според националността им, получили достъп до сайта (признати за красиви):

Швеция - 60%
Бразилия - 41%
Дания - 40%
Италия - 37%
Португалия - 35%
Аржентина - 32%
Норвегия - 27%
Испания - 25%
САЩ - 24%
Канада - 23%

При дамите първите позиции в класацията след норвежките, са заети съответно от шведките, исландките, бразилките и аржентинките.

Ето как изглежда топ 10 на жените според националността им, получили достъп до сайта (признати за красиви):

Норвегия - 71%
Швеция - 62%
Исландия - 61%
Бразилия - 45%
Аржентина - 43%
Ирландия - 35%
Франция - 35%
САЩ - 32%
Канада - 26%
Италия - 23%

Що се отнася до това кои са най-непривлекателните мъже (отказ за достъп до сайта), то на дъното на класацията са ирландците, руснаците и поляците. Като най-неатрактивни сред жените са оценени германките, туркините и китайките, пишат от Daily Mail.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 26.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
26 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
26 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
26 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
26 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
26 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
26 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
26 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
26 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
26 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
26 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
26 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
26 ное 2020
Последни новини