От х:

Днес в x:

„Екопрогрес“се заема с ремонта на скейт площадката на Кенана

Разнебитените съоръжения на скейт площадката в парк “Кенана“ ще бъдат огледани през тази седмица от дърводелеца на общинската служба по поддръжката „Екопрогрес“ и ще се направи концепция за ремонта. За това увери шефът на предприето Щерьо Янев. След като в неделя повдигнахме темата, тя е обсъдена още тази сутрин със заместник-кметът Динко Тенев, посочи Янев. 

След огледа на терена, ще се прецени и какви средства са необходими за цялостното освежаване на площадката, и тогава ще се реши кога ще се пристъпи  към цялостното й обновяване. 

Принципно шефът на "Екопрогрес" приветства ентусиазма на младите арт артисти от Хасково, които са готови да работят безвъзмездно за рзкрасяване на мястото, което е в центъра на любимия парк на хасковлии, за да стане то по-приветливо и безопасно за заниманията на децата и тийнеджърите на открито.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ар
    Арт
    8 -2
    13:06, 11 май 2020
    Щерю да вземе да изчисти парковете, че от треволяци няма да могат да се видят достиженията им. Жалко е когато някои хора си мислят, че стават за всякакъв пост без да имат ясна представа за възможностите си.
  • 2
    Ку
    Курец
    4 0
    13:35, 11 май 2020
    Стария кмет беше стар и нищо не вършеше.Този по млад,пак нищо не върши.Да е.а късмета да е.а.
  • 3
    До
    ДОбре
    2 -1
    13:36, 11 май 2020
    Добре , да премонтират скейт парка . но после да има и отчет. Всичко се плаща х5 на реалната стойност и после се хвалим със свършената работа :)
Последни новини